Renault mută producția de la Mioveni a acestui autoturism în Maroc
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Uzina Dacia Mioveni
Uzina Dacia Mioveni
Grupul Renault a decis ca cea de-a treia generaţie a noului Sandero să fie produsă exclusiv în Maroc, în timp ce Sandero Stepway să fie produs şi la Mioveni, anunță Ziarul Financiar.

Uzina Dacia de la Mioveni va rămâne doar cu modelele cu valoare adăugată mai mare, alături de Logan, care este cea mai bine vândută maşină din România.

Rolls-Royce, record de viteză a unui motor electric de avion VIDEO

Este pentru prima dată când francezii mută complet un model de la Mioveni către Tanger şi Somaca. În 2012 Renault lansa în producţie în Maroc modelele Lodgy şi Dokker, pe lângă Logan sedan, iar ulterior Sandero şi Logan MCV au fost produse atât în Maroc cât şi la Mioveni.

În România se vor produce modelele Duster, care reprezintă peste 70% din volum, Logan sedan, Logan MCV şi Sandero Stepway. Volumele de Sandero au scăzut constant în ultimii doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel