Revoluție în Cuba! Ce vor avea voie să facă toți cubanezii de luni
Autor: Mihai Paul
Data publicării:
Cuba se modernizează și va da acces tuturor cetățenilor la internet wi-fi. Cubanezii susţin şi apără revoluţia în toate domeniile, pe terenul real şi, dacă e nevoie, pe cel virtual”, a declarat ministrul Comunicațiilor Ernesto Rodriguez Hernandez.

Potrivit ministrului, Internetul şi reţele de socializare servesc la ”poziţionarea adevărului Cubei şi nu la manipularea lucrurilor”, ceea ce le transformă în noi câmpuri de bătălie politică şi ideologică, într-un moment de tensiuni puternice cu Statele Unite.

Sectorul telecomunicaţiilor este, fără vreo îndoială, cel care s-a schimbat cel mai mult în ultimul an în Cuba - până atunci una dintre ţările cel mai puţin conectate din lume -, odată cu furnizarea, în decembrie, a Internetului pe telefoane mobile (3G), un lucru care a condus la naşterea unei comunităţi foarte active pe reţele de socializare, care interpelează Guvernul pe tema dificultăţilor cotidiene.

Prințul Charles, vizită istorică în Cuba

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel