Tranzacții de 99,72 milioane euro: BVB închide săptămâna pe roșu
Performanța negativă a fost...
Autoritățile orașului Moscova doresc să își mărească bugetul pentru securitate pentru anul viitor cu mai mult de dublu față de estimarea inițială, după ce au cheltuit și mai mult în acest an în urma atacurilor cu drone ucrainene și unei avansări armate asupra capitalei, a relatat vineri agenția media RBC din Rusia, conform Reuters.
Planul de cheltuieli include fonduri pentru apărarea împotriva dronelor - Moscova a construit un sistem specializat pentru a lansa interceptoare de drone precum și un sistem supraveghere video dar și agenți pentru patrularea străzilor.
Bugetul de securitate pentru 2024 este programat să crească la 106 miliarde de ruble (1,1 miliarde de dolari) față de 49 miliarde de ruble cât era estimat inițial.
Totuși, în acest vor fi cheltuiți mai mulți bani, Moscova are programat să cheltuiască 193 miliarde de ruble (2,0 miliarde de dolari) pentru securitate, în comparație cu ținta inițială de 51 de miliarde de ruble.
Numeroase drone - pe care Rusia susține că au fost lansate de Ucraina - au ajuns în capitala rusă în acest an, cu toate că niciuna nu a cauzat daune semnificative și multe au fost doborâte de apărarea antiaeriană a orașului.
În luna iunie, un convoi înarmat de luptători ruși din gruparea mercenarilor Wagner a călătorit mai mult de 500 de kilometri spre Moscova, în timp ce fostul lor lider, Yevgeny Prigozhin, a cerut demiterea șefului apărării țării, Seghei Șoigu.
Luptătorii s-au oprit la aproximativ 200 de kilometri distanță de capitală, lăsând locuitorii să se întrebe dacă poliția locală și alte forțe de securitate ar fi putut să apere orașul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...
Activitatea RAR este blocată...
Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important...
Șeful unuia dintre cele mai...