Sancțiuni pentru elevii care NU poartă măști în clase. Ce spune Monica Anisie
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Sorin Câmpeanu a explicat că vacanța de primăvară va fi prelungită, elevii urmând a sta acasă o lună întreagă, în perioada 2 aprilie-4 mai.
Sorin Câmpeanu a explicat că vacanța de primăvară va fi prelungită, elevii urmând a sta acasă o lună întreagă, în perioada 2 aprilie-4 mai.
Ministrul Educației, Monica Anisie, a atras atenția că este necesar ca elevii și profesorii să conștientizeze situația și să respecte regulile sanitare.

„Dacă un copil nu respectă regulile, trebuie să îi explice profesorul că este important să se gândească la pericolul pe care îl realizează față de cei din jurul lui, având în vedere faptul că există posibilitatea să aibă virusul respectiv. Există în regulamentul pentru organizarea și funcționarea unității de învățământ prevederi cu privire la sancționarea elevilor, de asemenea, în statutul elevului sunt prevăzute."

Pandemia este un COȘMAR! Studiu finlandez

Monica Anisie a fost întrebată ce se întâmplă dacă un elev își dă masca jos în clasă și nu ascultă solicitarea profesorului de a o pune la loc.

„Nu există acum să spunem niște sancțiuni care să vină în defavoarea elevului. În primul și primul rând, noi trebuie să îi spunem elevului că riscă să i se scadă nota la purtare. Știm că având un comportament neadecvat în spațiul școlii, din punctul ăsta de vedere, nerespectând măsurile, riscă să i se scadă nota la purtare”, a mai spus Ministrul Educației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel