Scurtă trecere în revistă. Cele mai importante știri economice ale zilei
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
STUDIU. Coronavirus: Cum preferă oamenii să lucreze
STUDIU. Coronavirus: Cum preferă oamenii să lucreze
Ce se mai intâmplă cu vaccinurile anti-covid, cum se simte moneda națională și ce descoperire strategică a făcut Turcia în Marea Neagră

Vaccin anti-covid. Comisia Europeană, discuții avansate cu firma CureVac

Se preconizează că executivul european va dispune de un cadru contractual pentru achiziţionarea iniţială a 225 de milioane de doze în numele tuturor statelor membre ale UE, care vor fi furnizate după ce un vaccin s-a dovedit a fi sigur şi eficace împotriva COVID-19. Comisia continuă să poarte discuţii intense şi cu alţi producători de vaccinuri.

Gmail şi alte servicii Google funcționează GREOI în întreaga lume

Google a răspuns la mesajele de pe aceste reţele "scuzându-se pentru inconveniente" şi trimiţând la paginile sale de asistenţă pentru utilizatori, dar nu a fost în măsură să ofere nicio clarificare cu privire la cauzele acestor disfuncţionalităţi sau să indice timpul aproximativ în care se aşteaptă ca acestea să fie rezolvate.

Prețul aurului a scăzut, leul s-a depreciat

Gramul de aur s-a ieftinit, joi, cu 5,6 de lei (-2,16%), ajungând la 253,5853 lei, de la 259,1928 lei, cât se anunţase în şedinţa de miercuri.

Turcia a descoperit resurse energetice în Marea Neagră

Deocamdată nu este clar care este mărimea şi adâncimea la care au fost descoperite resursele energetice în Marea Neagră, precum şi dacă este fezabilă extracţia acestor resurse.

Poliția, cu ochii pe mașinile înmatriculate în alte state. Verificări

În cadrul controalelor, polițiștii verifică existența unei asigurări de răspundere civilă auto (RCA) valide, a unei inspecții tehnice periodice, de asemenea, valide ori dacă mașina este radiată sau figurează ca fiind furată în țara în care a fost înmatriculată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel