Se schimbă cardurile pentru bonurile de masă. Află cum poți intra în posesia lor
Autor: Antonia Popescu | 21 oct 2021, 12:24
Scutirea de taxe va duce la majorarea veniturilor salariaților
Scutirea de taxe va duce la majorarea veniturilor salariaților
S-au anunțat schimbări pentru aceste carduri. Instrumentele de plată pe suport magnetic de la Gusto Pass permit încărcarea lunară a unei sume de bani, egală cu cea a tichetelor de masă pe care le primesc angajaţii.

Se schimbă cardurile pentru bonurile de masă. Începând cu această lună, toate cardurile Gusto Pass emise vor avea o noua înfățișare și vor fi disponibile pentru totţi angajații care au avut parte de serviciile Sodexo pe parcursul ultimilor 5 ani și care urmează să îşi reînnoiască cardurile, anunţă compania.

„Acum 5 ani am lansat primul produs digital Sodexo, cardul de masă Gusto Pass, un beneficiu care încurajează o dietă sănătoasă și oferă angajaților o experiență extraordinară. Am fost primii care au adus pe piață metode inovatoare de plată mobilă, aflarea PIN-ului digital, livrarea la adresa de domiciliu în timpul pandemiei și ne asigurăm că, în continuare, beneficiarii noștri vor avea posibilitatea de a experimenta noi servicii și soluții digitale împreună cu noul design al cardului.

Expert: Plafonarea prețului la energie, departe de necesitățile reale ale consumatorilor

Peste un milion de utilizatori folosesc în prezent cardul de masă Gusto Pass, ceea ce ne arată interesul angajaților români pentru soluții digitale. Beneficiarii noștri se află în centrul tuturor iniţiativelor noastre, ţinem cont de părerile lor şi ne asigurăm că tranziția către noul card va fi o experiență excelentă, de la obținerea şi până la utilizarea acestuia, în cea mai mare şi mai diversificată reţea de magazine partenere”, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, Sodexo România.

”Oferind cea mai mare şi mai diversificată rețea de parteneri la nivel naţional, online şi offline, Sodexo continuă să investească în extinderea acesteia și în soluții digitale pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor săi, de a economisi timp și de a-i încuraja să adopte un stil de viață sănătos. Beneficiarii noștri se află în centrul tuturor iniţiativelor noastre, ţinem cont de părerile lor şi ne asigurăm că tranziția către noul card va fi o experiență excelentă, de la obținerea şi până la utilizarea acestuia, în cea mai mare şi mai diversificată reţea de magazine partenere, a adăugat Manuel Fernandez Amezaga.”, a declarat CEO Sodexo, potrivit RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Controale la companiile din energie ale Inspecției Muncii

Inspecţia Muncii, prin inspectoratele teritoriale de...

ROBOR, 1 februarie 2023. Indicele bancar a scăzut

Indicele bancar a înregistrat o nouă scădere.

Piaţa unică a împlinit 30 de ani

Comisia Europeană a publicat marţi "Raportul anual privind piaţa unică...

Spania majorează salariul minim cu 8%

Premierul spaniol Pedro Sanchez anunţă o creştere cu 8%...

Profitul net al Grupului TeraPlast a scăzut cu 64% în 2022

Profitul net al Grupului TeraPlast a scăzut cu 64% în...

Prețul uraniului, așteptat să crească în 2023

Probabil că va exista o nouă revenire a prețurilor...

AUR: Cererea mondială a atins cel mai ridicat nivel din 2011

Metalul prețios și-a recâștigat rolul de refugiu...

Crossuri externe