Sorin Cîmpeanu, despre REDESCHIDEREA ȘCOLILOR
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Sorin Cîmpeanu, despre REDESCHIDEREA ȘCOLILOR
Sorin Cîmpeanu, despre REDESCHIDEREA ȘCOLILOR
Sorin Cîmpeanu, noul ministru al Educației a declarat la Antena3, că decizia oficială privind redeschiderea școlilor sau continuarea învățământului exclusiv online va fi luată la finalul lunii ianuarie.

„Am avut azi consultări cu experți în educație, cu sindicate, cu asociațiile de părinți, cu cei care coordonează campania de vaccinare, cu Ministerul Sănătății. Am decis impreuna următoarele: Ministerul Educației își dorește deschiderea cât mai grabnică a școlilor. Acest lucru se va putea face în urma unei analize fundamentate temeinic. Această analiză se va face pe baza a doi parametri principali.", a anunțat Sorin Cîmpeanu.

Ministerul Muncii, despre PENSIILE plătite la DOMICILIU

"În primul rand, evolutia epidemiologica. La mijlocul lui ianuarie vom avea datele în urma vacanței de iarna. Un al doilea parametru este evoluția campaniei de vaccinare și am trimis azi în inspectoratele școlare și universități o solicitare privind disponibilitatea de vaccinare a personalului didactic, nedidactic și auxiliar, am cerut o raportare numerică cu privire la disponibilitatea personalului din învățământ la vaccinare. Data limită pentru raportarea numerică este 15 ianuarie. Un alt criteriu complementar este să vedem și deciziile altor state aflate într-o situație similară cu cea a României. Decizia finală va fi luată cel mai probabil în ultima decadă a lunii ianuarie”, a declarat ministrul Educației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel