SPERANȚE pentru PENSIONARI. Ce spune Budăi
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Ciucu: Spaţiile scoase la licitaţie de Primăria Sectorului 6 nu vor mai fi subînchiriate la preţuri de 3, 4 ori mai mari
Ciucu: Spaţiile scoase la licitaţie de Primăria Sectorului 6 nu vor mai fi subînchiriate la preţuri de 3, 4 ori mai mari
Marius Budăi a declarat, luni, că jaloanele din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă sunt în grafic şi vor fi implementate. Ministrul susține că PNRR se va renegocia în momentul în care coaliţia de guvernare va lua această decizie.

Marius Budăi a fost întrebat care este stadiul îndeplinirii celor două jaloane din PNRR, în contextul în care a primit un sfat de la Florin Cîţu - să vorbească mai puţin şi să facă mai mult.

"Din câte am văzut, nu îmi era sfatul adresat mie. Răspunsul care contează cel mai mult este că suntem extrem de determinaţi să implementăm PNRR, iar jaloanele sunt în grafic, vor fi implementate", a spus Budăi.

SECRETUL CRIPTOMONEDELOR! Expert: Pot spune niște STRATEGII

Întrebat dacă PNRR poate fi optimizat sau modificat, Marius Budăi a răspuns:

"Cu siguranţă. Se poate negocia şi se va negocia în momentul în care coaliţia va lua decizia. (...) Regulamentul de implementare al PNRR la nivel european prevede posiblitatea de discutare pe aspecte sau chiar integral a PNRR. Noi nu ne dorim să discutăm PNRR integral. Am spus cu toţii că suntem extrem de determinaţi să implementăm PNRR. Când va lua decizia politică coaliţia şi grupul de lucru din cadrul coaliţiei, vom negocia".

Budăi a menţionat că o majorare a pensiilor în acest an "este o dorinţă la care lucrăm cu toţii", adăugând că se face o analiză, iar în momentul când se va lua o decizie va fi comunicată, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel