Știrile dimineții. Ce s-a mai întâmplat la noi și în lume
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
O zi excelentă să aveți!
O zi excelentă să aveți!

Autostrada A7 Ploieşti - Paşcani - Siret. Ce spune ministrul Transporturilor

Nu sunt pentru urşi, sunt pentru maşini, doar mamiferele pot migra pe deasupra, nefiind afectat terenul. Singura secţiune lipsă între Sibiu şi Nădlac, acolo sunt 9 km, dar este o lucrare amplă, scumpă. Sunt două tuneluri în lungime combinată de aproximativ doi kilometri.

Test EȘUAT al Pentagonului: Racheta nu a zburat, se caută vinovații

Racheta urma să fie lansată de la baza aeriană Vandenberg, în California, în cadrul testelor efectuate periodic de armata SUA. Aceasta nu a precizat unde ar fi trebuit să cadă racheta, dar de obicei proiectilele de acest fel sunt dirijate în direcţia Insulelor Marshall şi cad în mare.

Călătoria cu trenul. Pasagerii vor fi DESPĂGUBIȚI! În ce condiții

Prin urmare, dacă trenul are o întârziere de peste 60 de minute, rămânii vor putea alege ”fie rambursarea integrală a costului biletului de călătorie, fie continuarea drumului, fie redirecționarea în condiții comparabile, dar fără a suporta cheltuieli suplimentare”, potrivit comunicatului emis spre publicare de Parlamentul European. 

CIA, PROGNOZĂ SUMBRĂ asupra stării lumii, în următorii 20 de ani

În următoarele două decenii, se preconizează că intensitatea concurenței pentru influența globală va atinge cel mai înalt nivel de la Războiul Rece. (...) În acest mediu global mai competitiv, riscul unui conflict între state este probabil să crească din cauza progresului tehnologic și extinderii numărului de ținte, a varietății mai largi de actori și a unei dinamici de slăbire a tratatelor și a standardelor.

Cât costă să împuști un urs în România

Spre exemplu, tariful de împuşcare pentru un urs care are până în 350 de puncte este de 3.000 de euro, dacă are între 351 şi 400 de puncte de 4.500 de euro şi dacă are peste 400 de puncte se percepe suma de 50 de euro pentru fiecare punct în plus, conform informaţiilor furnizate de Asociaţia „AVPS L.R Hunters” pentru Vânători Externi, din judeţul Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel