Știrile dimineții. Ce trebuie să știți înainte de a pleca la muncă
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Să aveți o zi extraordinară!
Să aveți o zi extraordinară!

Ungaria: Guvernul declară starea de urgenţă

'Am văzut că războiul şi sancţiunile de la Bruxelles au provocat o mare perturbare economică şi creşteri drastice de preţuri. Lumea se află în pragul unei crize economice. Ungaria trebuie să stea departe de acest război şi trebuie să protejeze securitatea financiară a familiilor', a continuat el.

700 de lei pentru pensionari. De unde vin banii? Răspunde ministrul Budăi

Referitor la pensiile românilor, în special la acel ajutor unic de 700 de lei acordat fiecărui pensionare care primește mai puțin de 2000 de lei și întrebat de unde vin acești bani, dacă a fost identificată sursa bugetară, minsitrul Budăi a răspuns: ”Bugetul de stat, desigur”. 

Ajutoare alimentare. A fost livrată a patra tranșă. Cine primeşte şi ce conţine pachetul

Cea de a patra cu ajutoare alimentare a fost livrată la timp de MIPE chiar și în condițiile actuale, când circulația mărfurilor importate este îngreunată de criza din Ucraina. Următoarea tranșă de ajutoare alimentare urmează să fie livrată primăriilor în toamna acestui an.

STB, anunț important. Se întâmplă într-o lună

"Aş pleca de la un moment zero, al semnării contractului de delegare pentru o perioadă de zece ani cu Asociaţia Metropolitană de Transport Bucureşti-Ilfov, cu o valoare de circa 14 miliarde de lei. E adevărat, sunt provocări multe dat fiind faptul că, în ultima perioadă, nu s-a investit în zona de infrastructură şi în achiziţia de material rulant. Avem proiecte.

Americanii nu mai cumpără locuințe! Vânzările imobiliare s-au prăbușit

Piața imobiliară este segmentul cel mai sensibil la rata dobânzii din economie, iar vânzările de locuințe noi sunt un indicator principal al sectorului, deoarece sunt luate în calcul la semnarea contractelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel