Știrile dimineții. Cinci informații de citit la începutul zilei
Autor: DCBusiness Team | 14 sep, 07:13
Știrile dimineții
Știrile dimineții

Analist: De ce se întâlnește premierul cu CEO-ul unei mari companii energetice

Premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis se vor întâlni mâine cu CEO-ul Enel, Francesco Starace, anunță un comunicat preluat de AGERPRES.

Un tratament împotriva gutei, eficient împotriva COVID-19

Cazurile de îmbolnăvire cu COVID-19 continuă să crească în întreaga lume, însă sunt disponibile puține opțiuni pentru tratarea pacienților infectați cu SARS-CoV-2.

G Ad:

COVID-19. NOI restricții în Berceni, Bragadiru și Voluntari

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a dispus o serie de măsuri care urmează a se aplica începând de marţi în localităţile Berceni, Bragadiru şi Voluntari, unde rata de incidenţă COVID-19 cumulată la 14 zile a ajuns la 2,24, 2,30 şi respectiv 2,08 la mia de locuitori.

Turcan vrea să elimine ajutoarele sociale pentru unii beneficiari DOCUMENT

Ministerul Muncii și Protecției Sociale a elaborat un proiect de ordonanță de urgență care vizează stimularea participării pe piața muncii a beneficiarilor de ajutor social, prevenirea dependenței lor de acest beneficiu, precum și introducerea unor măsuri care să contribuie la consolidarea ocupării forței de muncă și la reducerea șomajului în rândul tinerilor care nu au loc de muncă, nu urmează o formă de învăţământ şi nu participă la activităţi de formare profesională.

Criza energiei din Europa. Când se termină și cum

Creșterea globală a prețurilor la energie arată, într-un fel, tranzițiea haotică către o energie mai ecologică. Un remediu pentru costurile volatile ale combustibililor fosili sunt mai multe surse regenerabile.

Ştiri Recomandate

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro