Dispariție misterioasă la Kremlin! Omul cheie al invaziei din Ucraina nu a mai fost văzut
Colaboratorii ministrului susțin că acesta ar fi bolnav - probleme cu inima, afecțiuni care necesită repaos total și multă liniște. Posibil, dar de ce nu se anunță? Nu de altceva, dar bolile astea subite trezesc mereu semne de întrebare și, dacă ne aducem aminte de Boris Elțîn, primul președinte al Rusiei, el mereu avea câte o astfel de subită, dispărând zile la rând, timp în care se făceau și desfăceau lucruri.
Ministerul care majorează salariile angajaților, în plină criză
Actul normativ mai stabilește și că: ”Salarizarea personalului din cadrul Ministerului Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse se stabilește la nivelul de salarizare aferent funcțiilor din cadrul Ministerului Muncii si Solidaritătii Sociale iar salarizarea structurilor subordonate Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse se stabilește la nivelul funcțiilor din structurilor subordonate Ministerului Muncii și Solidarității Sociale”.
Semnal de alarmă! Mediul de afaceri din România pus într-o situația NEAȘTEPTATĂ. Cum să rezistăm?
Pe de o parte, ne puneți pe noi, ca mediu de afaceri, să concurăm cu o Europă deschisă, iar pe de altă parte, nu beneficiem de aceleași condiții. Dacă ne uităm în jurul nostru, vedem, spre exemplu, câ în Bulgaria, impozitele pe salarii sunt la jumătate față de cele din România. Dacă ne uităm spre vest, vedem că birocrația în România este de trei ori mai mare decât în Occident.
Daniel Zamfir: Avem legea offshore. Se cer reduceri de taxe
Politicanul a mai subliniat că ”Statul Român prin Romgaz, cel care a cumpărat licențele de la Exxon, va trebui să găsească resurse de investiție pentru a exploata gazele. Dar suntem în situația în care trei operatori mari vor opera în Marea Neagra. Primii sunt americanii care vor livra gaze”.
Gazele naturale. Alt atac al Moscovei? DA, dar cu o sabie cu două TĂIȘURI
"O bancă rusă trebuie să-și vândă dolarii Băncii centrale contra ruble (obligatoriu din martie). Rezultatul este exact același. Uniunea Europeană are mai puțini dolari și mai mult gaz, Gazprom are mai puțin gaz și mai multe ruble, iar Banca centrală rusă mai mulți dolari. Cel puțin, este o modalitate pentru Putin de a se asigura că societățile rusești precum Gazprom nu trișează, păstrând dolari pentru ele însele", subliniază Antoine Levy, care consideră că "este mai degrabă o regulă anti-oligarhică decât una anti-europeană.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Ministrul Sebastian Burduja a...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Agenția Națională de...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Greenpeace România a câștigat...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...
Activitatea RAR este blocată...
Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important...
Șeful unuia dintre cele mai...
Decizia adoptată în ședința de...