Știrile dimineții. Vaccinare, permis de conducere și multe altele
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Interesant
Interesant

Plăcuțele de înmatriculare NU vor mai fi LA FEL. Ce se schimbă

Plăcuţele cu numărul de înmatriculare pentru vehiculele pur electrice şi electrice hibrid au fond reflectorizant de culoare vernil; literele şi cifrele, în relief, au culoarea verde pentru cele pur electrice, respectiv culoare neagră cele electrice hibrid

Permisul de conducere. Modificări IMPORTANTE de ultimă oră

Ținând cont de faptul că starea de alertă a fost prelungită până spre jumătatea lunii decembrie, valabilitatea documentelor expirate în această perioadă se va menține până, cel puțin, spre mijlocul lunii martie 2021.

Strategia de VACCINARE. Este greşită interpretarea

Am văzut interpretarea. Este greşită interpretarea. Probabil a fost o încercare, să vadă, ca un test, cam care e procentul de oameni care ar accepta să se vaccineze. Nu există nicio prioritizare, alta decât prioritizarea care a fost anunţată de preşedintele României şi care va fi baza strategiei de vaccinare.

Atenționare pentru clienții CEZ Vânzare. Ce sunt sfătuiți să facă

Atunci când un client primeşte un mesaj sau email suspect, cea mai sigură măsura de prevenire a unei posibile fraude online este să nu dea curs recomandărilor din astfel de mesaje, se spune în comunicat.

Siberia, efect NEAȘTEPTAT asupra SARS-CoV-2. Virusul s-a modificat

Pe de altă parte, directorul general al Centrului de virusologie și biotehnologie ”Vektor”, unde a fost dezvoltat al doilea vaccin anti-covid al rușilor, Rinat Maksiutov, a declarat că imunitatea care se formează la persoanele care au făcut covid-19 nu este pe viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel