Patronii refuză pachetul fiscal: „Prima schimbare trebuie să fie la Guvern!”
IMM România nu este de acord cu...
Ce s-a întâmplat? Dispariția a fost descoperită după o verificare a situației financiare a Pentagonului, raport publicat zilele trecute. Concluzia a fost că, pur și simplu, rachetele nu au fost trecute în gestiune, nefiind consemnate nici locul de staționare a armelor, nici costul lor.
În aceste condiții, este posibil ca adjunctul Secretarului de stat al Apărării, David Norquist, să fie chemat la audieri pentru explicații în comisia de specialitate a Senatului american. Problema este că ”dispariția” respectivelor rachete din registre este rezultatul unei erori umane.
Între timp, purtătorul de cuvânt al US Air Force, Jacob Bailey, a asigurat că ”Forțele aeriene controlează în totalitate arsenalul de rachete intercontinentale balistice” și că, de fapt, ”incidentul nu este decât o scăpare”. ”Este vorba de neatenție”, care a apărut, probabil, când datele au fost introduse manual, dar ”totul se va corecta după finalizarea controlului”, a subliniat oficialul american.
Citește și Aviația militară a SUA, vulnerabilă. Care este punctul sensibil
Nu este primul caz când apar probleme legate de controlul asupra armelor nucleare ale US Air Force. Un uriaș scandal a izbucnit în 2007, când, din greșeală, un bombardier B-52 a transferat la o altă bază aeriană focoase nucleare W80-1. La acel moment, presa de peste Ocean a apreciat că incidentul ar putea efecta reputația armatei americane.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
IMM România nu este de acord cu...
Fondul Proprietatea a emis...
Măsurile fiscale luate în regim...
Informaţii importante de la ANAF pentru contribuabili.
Nutella s-ar putea scumpi...
Indicele ROBOR la trei luni a scăzut, vineri, la 6,99%.
Proiectele de acte normative...
Randamentele scad după haosul...
Cota redusă de TVA este păstrată doar pentru anumite...
Trump și Putin, discuție fără...
Premierul Ilie Bolojan a...
România se confruntă cu o criză...
UiPath îl numește pe David...
Ministerul Transporturilor și...
Giganții industriali europeni...
Analistul economic Petrișor...
Rovinieta se scumpește din...
Vicepremierul Tanczos Barna a...