Tranzacții de 99,72 milioane euro: BVB închide săptămâna pe roșu
Performanța negativă a fost...
Apelul vicepreședintelui Kamala Harris vine după ce o coaliție formată din 30 de companii și fundații din sectorul privat și-a atins obiectivul stabilit anul trecut de a atrage depozite de 1 miliard de dolari către aceste instituții. Acest obiectiv a fost ridicat acum la 3 miliarde de dolari.
Producătorul de cipuri Micron Technology, producătorul de gaze industriale Air Products și compania de utilități Xcel Energy au fost de acord să aloce cel puțin 15% din cheltuielile lor contractuale unor firme "mici și defavorizate", a precizat Departamentul Trezoreriei.
Google se va angaja să cheltuiască cel puțin 1 miliard de dolari anual cu "furnizori deținuți de diverse întreprinderi" din Statele Unite, a precizat Departamentul de Trezorerie.
Departamentul a anunțat aceste angajamente în cadrul celui de-al treilea Forum anual Freedman's Bank, care va discuta miercuri despre eforturile de creștere a oportunităților economice pentru comunitățile de culoare.
"Pentru a reduce disparitățile financiare care țin pe loc multe dintre comunitățile noastre, trebuie să continuăm să lucrăm împreună pentru a combina capacitatea sectorului privat cu raza de acțiune și amploarea pe care numai guvernul le poate oferi", a declarat Harris într-un comunicat. "Când facem acest lucru, creăm oportunități și prosperitate pentru milioane de americani".
Trezoreria a investit anterior aproape 9 miliarde de dolari în instituțiile financiare de dezvoltare comunitară (CDFI) și în firmele bancare pentru a pune mai mult capital la dispoziția firmelor defavorizate.
"Pentru ca aceste bănci și CDFI să poată împrumuta acești bani, au nevoie de depozite", a declarat reporterilor secretarul adjunct al Trezoreriei, Wally Adeyemo.
Guvernul federal cumpără bunuri și servicii în valoare de aproximativ 650 de miliarde de dolari în fiecare an, ceea ce îl face cel mai mare cumpărător unic din țară, a precizat Trezoreria.
De asemenea, Internal Revenue Service va urmări să aloce 19% din bugetul său de achiziții publice întreprinderilor mici și dezavantajate, în timp ce își modernizează tehnologia, serviciile pentru clienți și capacitățile de audit în cadrul unui plan de investiții de 60 de miliarde de dolari pe 10 ani.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...
Activitatea RAR este blocată...
Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important...
Șeful unuia dintre cele mai...