Televiziune intrată în faliment. Pe ecran apare mira
Autor: Andreea Craciun
Data actualizării:
Data publicării:
A fost înființată în 1995
A fost înființată în 1995
Înființat la sfârșitul lunii iunie 1995 de fostul primar al orașului Constanța, Radu Mazăre, postul de televiziune Neptun TV a intrat oficial în faliment.

Potrivit unei hotărâri a Tribunalui din Constanța, preluată de publicația Constanța 100, firma care deținea stația TV - Soti Cable Neptun SRL - a intrat faliment. Postul nu mai emite, în locul său apare miră.

"Autoritățile competente au pătruns în sediul televiziunii, chiar în timp ce în platou se înregistra o emisiune, au stins luminile, au evacuat oamenii și au pus sigilii pe ușă", relatează ct100.ro, precizând că decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Citește și Un oligarh vrea să cumpere o televiziune din România. Cât oferă

Neptun TV a ieșit și de pe lista must carry, a posturilor de televiziune ce trebuie preluate obligatoriu de cabliști. Neptun TV nu a depus la CNA actele necesare pentru lista must carry, notează, la rândul ei, Paginademeia.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel