Total a descoperit un important zăcământ de gaze
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Grupul petrolier francez Total a anunțat descoperirea unui important zăcământ de gaze naturale în apele Marii Britanii, în perimetrul Glendronach, la vest de insulele Shetland, scrie cotidianul Le Figaro

Testele preliminare efectuate la o adâncime de 4312 metri au confirmat calitatea rezervelor, permeabilitatea lor și productivitatea puțurilor de forare.

În baze acestor elemente volumul resurselor recuperabile a fost estimat la aproximativ 1.000 de miliarde de metri cubi de gaze naturale, a precizat compania Total într-un comunicat.

Zăcământul ar putea fi rapid dezvoltat grație infrastructurii care există deja în jurul câmpului gazeifer Edradour, unde se află respectivele rezerve nou descoperite, dar și a uzinei de gaze Shetland, parte a sistemului de producție Laggan-Tormore, a menționat Total.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel