Trump a ATRAS cele mai multe FONDURI în partidul său. DE UNDE vin banii
Autor: Antonio Grigore | 01 aug, 12:46
Donald Trump
Donald Trump
Fostul preşedinte american Donald Trump este politicianul Partidului Republican care a strâns cei mai mulţi bani în prima jumătate a anului 2021, scrie presa locală duminică. Peste 80% din totalul fondurilor strânse de republicani au fost atrase doar de Trump.

Comitetele politice având legătură cu fostul preşedinte, care a guvernat între 2017 şi 2021, au strâns în prima jumătate a anului 82 de milioane de dolari, ceea ce ridică suma totală a fondurilor disponibile la 102 milioane de dolari, potrivit cifrelor obţinute de Politico.

Este vorba despre o sumă fără precedent pentru un fost preşedinte, dat fiind că, în mod tradiţional, donaţiile - foarte obişnuite în timpul campaniei electorale - încetează în momentul în care candidatul a pierdut alegerile şi, practic, s-a retras din lumina reflectoarelor.

Pensionare. Vești bune pentru cei cu ani lucrați și în străinătate

De când a fost învins de democratul Joe Biden la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2020, Trump a susţinut constant fără a aduce dovezi că scrutinul a fost fraudat, aminteşte Agerpres, care citează EFE.

Ştiri Recomandate

Restricții majore de trafic în București

Ample restricții de trafic vor fi impuse sâmbătă și...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro