Tupeu RUSESC: A creat OTRAVA Noviciok. Acum, atacă SARS-CoV-2
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Susține că produsul său a fost deja testat
Susține că produsul său a fost deja testat
Pare un banc prost, dar nu, e doar tupeul rusesc! O informație aproape incredibilă a făcut marți deliciul presei de la Moscova. ”Așa ceva, mai rar. Tocmai el se gândește la un vaccin. Deși, acolo unde a lucrat poate știe mai multe decât știu alții”, au comentat ziarele vestea zilei. 

Leonid Ring, unul dintre experții ruși implicați în dezvoltarea familiei de agenți toxici ”Noviciok”, omul care s-a străduit în fel și chip, dar fără succes, să convingă opinia publică de pretutindeni că opozantul rus nu a fost otrăvit cu substanța inventată inclusiv de el, va scoate în foarte scurt timp un preparat împotriva virusurilor, capabil să lupte inclusiv împotriva coronavirusului. 

Medicamentul a fost creat pe baza preparatului „Diucifon”, sintetizat încă din timpul Uniunii Sovietice, în 1967, și destinat tratamentului leprei. Noul medicament a fost numit „Immofon”. El combină agentul antiviral străin „Dapsone” și două molecule de metiluracil, necesare pentru a intensifica metabolismul în țesuturi și pentru a stimula procesul de regenerare.

„Remediul descoperit de mine acționează împotriva bolilor virale, restabilește perfect celulele după o activitate mai intensă a sistemului imunitar, mai precis elimină furtuna de citokine (când sistemul imunitar începe să-și distrugă corpul), care, potrivit multor experți, reprezintă una dintre cauzele decesele provocate de COVID -19 ", a spus Rink.

Citește și COVID-19. Concluzie FINALĂ: Feriți-vă de aceste MEDICAMENTE

Potrivit precizărilor sale, noul medicament poate fi utilizat și pentru tratarea lupusului eritematos, sclerodermiei, artritei reumatoide, psoriazisului, alergiilor și leucemiei și a bolilor pulmonare.

În prezent, medicamentul a fost testat pe aproximativ 700 de voluntari vârstnici”, a spus Rink. "Nu s-a înregistrat nici o singură etapă severă și nu au existat decese după infectare", a spus omul de știință care, într-un dintre multe interviuri acordate în ultimele luni, declarat că, dacă ar fi fost otrăvit cu ”Noviciok”, Navalnîi nu ar fi supraviețuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel