Twitter își ceartă abonații că trimit prea multe mesaje
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Elon Musk a concediat 5.500 de oameni de la Twitter
Elon Musk a concediat 5.500 de oameni de la Twitter
Twitter s-a confruntat, miercuri cu probleme tehnice iar abonații nu au putut trimite mesaje.

Titularii de conturi au primit un mesaj care spunea că: "Ați depășit limita zilnică pentru trimiterea de Tweet-uri".

Site-ul de urmărire a întreruperilor DownDetector a raportat defecțiunea cu puțin înainte de ora 22:00, ora Londrei.

Elon Musk a redus forța de muncă a Twitter în ultimele câteva luni, de când a achiziționat platforma în octombrie anul trecut pentru 44 de miliarde de dolari.

Luna trecută, șeful Tesla și SpaceX a declarat că Twitter a ajuns la aproximativ 2.300 de angajați față de aproximativ 8.000 când a preluat compania.

De luni de zile, experții au avertizat că astfel de reduceri profunde ar putea cauza probleme tehnice, deși nu este clar încă dacă numărul redus de angajați a fost cauza pentru întreruperea de miercuri.

Se pare că o parte din problemele tehnice au fost remediate, mulți utilizatori raportând că au putut să trimită mesaje pe Twitter.

Unii au raportat că au fost notificați de Twitter că au depășit limita de 2.400 de tweet-uri pe zi, chiar dacă nu au postat miercuri niciun mesaj.

Utilizatorii platformei au raportat, de asemenea, probleme cu mesajele Twitter. Mai mulți au spus că nu au putut accesa TweetDeck - un tablou de bord care poate fi folosit împreună cu Twitter.

Nu se știe încă numărul utilizatorilor care au fost afectați de problemele tehnice.

"Este posibil ca Twitter să nu funcționeze conform așteptărilor pentru unii dintre voi. Ne cerem scuze pentru probleme. Suntem conștienți și lucrăm pentru a rezolva problema", se spune într-un mesaj al platformei.

În ultimele săptămâni, numeroși utilizatori s-au plâns de erori în timp ce foloseau Twitter - inclusiv unii au afirmat că ar putea crește numărul accesărilor tweet-urilor dacă își blochează conturile.

Site-ul de știri tehnice The Information a relatat că Musk le-a spus angajaților să ia o pauză în dezvoltarea de noi funcții "în favoarea maximizării stabilității și robusteții sistemului, mai ales că se apropie Super Bowl".

Twitter a anunțat, de asemenea, că utilizatorii serviciului său de abonament de 8 dolari pe lună din SUA pot posta acum tweet-uri mai lungi.

Abonații Twitter Blue pot posta acum până la 4.000 de caractere, mult mai mult decât limita de 280 de caractere impusă utilizatorilor care nu plătesc.

"Dar nu vă faceți griji, Twitter este tot Twitter", se spune într-un lung mesaj al Twitter în care anunță această funcție.

Între timp, DownDetector a raportat, de asemenea, o întrerupere la YouTube, care, în momentul de vârf, a afectat aproximativ 65.000 de utilizatori, compania spunând că investighează problemele tehnice întâmpinate. 

Citește și:

Twitter nu și-a plătit chiria pentru birourile din San Francisco

Twitter Inc. a fost dat în judecată pentru că nu și-a plătit 136.250 de dolari pentru chiria spațiului său de birouri din San Francisco.

Proprietarul spațiului, Columbia Reit - 650 California LLC, spune că a notificat Twitter pe 16 decembrie că va intra în incapacitate de plată a chiriei pentru etajul 30 al clădirii Hartford în cinci zile, dacă nu se plătește chiria. Chiriașul nu s-a conformat, a declarat Columbia Reit în plângerea depusă joi la tribunalul de stat din San Francisco. Citește mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

Angajatorii europeni oferă sute de joburi românilor

Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Producţia de cărbune a României continuă să scadă

Institutul Naţional de Statistică a publicat o analiză...

Schimbări la vârful Allianz-Țiriac Pensii Private

Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă...

Revolut face angajări în România

Compania Revolut angajează la nivel global, inclusiv în România.

Preţul cafelei nu va scădea prea curând. Care sunt motivele

Veşti proaste pentru iubitorii cafelei.

Valoarea acordului Aramco - FIFA, pusă la secret

FIFA a anunţat acordul global cu Aramco.

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel