Twitter nu și-a plătit chiria pentru birourile din San Francisco
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Sediul central al Twitter din San Francisco
Sediul central al Twitter din San Francisco
Twitter Inc. a fost dat în judecată pentru că nu și-a plătit 136.250 de dolari pentru chiria spațiului său de birouri din San Francisco.

Proprietarul spațiului, Columbia Reit - 650 California LLC, spune că a notificat Twitter pe 16 decembrie că va intra în incapacitate de plată a chiriei pentru etajul 30 al clădirii Hartford în cinci zile, dacă nu se plătește chiria. Chiriașul nu s-a conformat, a declarat Columbia Reit în plângerea depusă joi la tribunalul de stat din San Francisco.

Twitter nu a plătit chiria pentru sediul său central, sau pentru oricare dintre celelalte birouri globale ale sale, de câteva săptămâni, a relatat New York Times pe 13 decembrie. De asemenea, compania a fost dată în judecată la începutul acestei luni pentru că a refuzat să plătească două zboruri charter.

Twitter, care nu are un departament media, nu a răspuns la o solicitare de comentarii.

Citește și:

Averea lui Elon Musk s-a prăbușit după ce a înregistrat o pierdere istorică

Elon Musk a fost a doua persoană care a adunat o avere personală de peste 200 de miliarde de dolari, depășind acest prag în ianuarie 2021, la câteva luni după Jeff Bezos.

Însă cea din urmă achiziție, respectiv platforma de socializare Twitter, nu numai că îi mănâncă tot timpul, dar se pare că reușește să îl coste extrem de scump, după ce a înregistrat o pierdere istorică.

Directorul executiv al Tesla Inc. a realizat acum o premieră proprie: a devenit singura persoană din istorie care a șters 200 de miliarde de dolari din averea sa netă.

Musk, în vârstă de 51 de ani, și-a văzut averea coborând vertiginos la 137 de miliarde de dolari după ce acțiunile Tesla s-au prăbușit în ultimele săptămâni, inclusiv o scădere de 11% înregistrată marți, potrivit Bloomberg Billionaires Index. Averea sa a atins un vârf de 340 de miliarde de dolari pe 4 noiembrie 2021 și a rămas cea mai bogată persoană din lume până când a fost depășită luna aceasta de Bernard Arnault, magnatul francez din spatele companiei LVMH, o mare putere în domeniul produselor de lux. Citește mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel