Un sfert din bugetul Timișoarei alocat pentru dezvoltare
Autor: Mihai Paul
Data publicării:
Primarul Timișoarei, Nicolae Robu
Primarul Timișoarei, Nicolae Robu
Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a precizat că 25% din bugetul local pe anul 2019, în cuantum total de 974 de milioane de lei, va fi alocat programului de dezvoltare, prioritare fiind învăţământul, sănătatea, infrastructura şi cultura.
"În formula propusă la vot, bugetul total este de 974 de milioane de lei, cu un program de dezvoltare de 247 de milioane de lei. Rămânem pe aceleaşi alocaţii mari pentru Învăţământ - de la 28 milioane de lei alocaţi anul trecut, la 35 de milioane de lei, în acest an, Sănătate - de la 63 de milioane de lei la 63,8 milioane de lei. Trebuie să avem în vedere că avem o mulţime de proiecte pe fonduri europene pentru care încă nu am semnat contractul de finanţare şi ca atare, ele nu apar cu sumele aferente în buget, ci vor fi introduse pe parcurs, dar domeniile menţionate vor beneficia de fonduri foarte mari pe proiecte europene", a afirmat Nicolae Robu într-o conferinţă de presă.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel