Start-up-ul Truepic, din industria tehnologiei adevărului, finanțat de Microsoft
Autor: Oana Pavelescu | 14 sep, 19:45
Noi tendințe în materie de verificare a datelor
Noi tendințe în materie de verificare a datelor
Start-up-ul Truepic Inc. care ajută companii precum băncile și asigurătorii să lupte împotriva fraudei prin verificarea imaginilor, a strâns 26 de milioane de dolari într-o rundă de finanțare condusă filiala de capital de risc M12 al Microsoft Corp.

Adobe Inc., Sony Innovation Fund și Hearst Ventures au participat la finanțarea Truepic, care și-a crescut considerabil veniturile în 2020 având peste 100 de clienți. Compania, ai cărei clienți includ Equifax Inc. și Ford Motor Co., va folosi capitalul pentru a se extinde la nivel global și în industrii, de la servicii bancare și auto până la comerț online.

Fondat în 2015, Truepic oferă sisteme pentru a se asigura că fotografiile nu au fost manipulate dintre momentul în care a fost capturată și până la livrare. Companiile își pot integra camera în aplicațiile lor, ajutându-le să colecteze documentație sau alte dovezi vizuale de la utilizatori pentru aplicații de la creanțe de asigurare până la aprobări de împrumut.

Atac cibernetic la Universitatea Politehnică București. S-au furat date personale

„Industria tehnologiei adevărului se află la început, iar soluțiile menite să detecteze fotografiile și videoclipurile manipulate vor cădea pe măsură ce actori rău intenționați vor îmbunătăți continuu calitatea înșelăciunii și a materialelor sintetice”, a spus James Wu de la M12. „Căile pentru asigurarea sursei și integrității mediilor în fiecare etapă a ciclului de viață - de la captare la editare și difuzare - vor fi esențiale.”

G Ad:

Truepic a beneficiat de absorbția rapidă globală a fintech-ului în timpul pandemiei Covid-19, o tendință de așteptat să continue chiar și după ridicarea blocajelor și a altor restricții. Un raport recent Facebook Inc. și Bain & Co. au estimat că cea mai mare parte a investițiilor de capital de risc din Asia de Sud-Est se îndreaptă acum către startup-uri fintech, care procesează din ce în ce mai mult documente și aplicații online.

Ştiri Recomandate

Metrorex ia MĂSURI pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Metrorex va implementa măsuri pentru prevenirea...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro