Vaccinare obligatorie la una dintre cele mai mari bănci din lume
Autor: Oana Pavelescu | 25 aug, 18:39
Reguli stricte la bancile cele mai mari din SUA
Reguli stricte la bancile cele mai mari din SUA
La două luni după ce Goldman Sachs Group Inc. dat startul întoarcerii la birouri pe Wall Street acum cere angajaților săi să poarte măști și să prezinte dovada vaccinării pentru a li se permite accesul în birouri.

Măsurile de siguranță mai stricte, anunțate marți angajaților, indică o atenție sporită pe care acum banca o acordă siguranței sanitare. Măștile vor fi necesare începând de miercuri, indiferent de starea de vaccinare, a spus o purtătoare de cuvânt a companiei. Persoanele care nu sunt complet vaccinate până pe 7 septembrie vor lucra de acasă, a mai spus reprezentantul băncii citat de Bloomberg.

Decizia înseamnă că toți cei șase giganți bancari din SUA au instituit acum reguli ample, potrivit cărora angajații trebuie să se vaccineze iar in interior vor purta măști. Compania elvețiană Credit Suisse Group AG a stabilit, de asemenea, același termen limită din septembrie pentru ca personalul din SUA să fie vaccinat.

Industria financiară - și în special Goldman - a fost în avangarda eforturilor Americii de a reumple turnurile de birouri în 2021, după ce carantinele din 2020 au lansat era muncii de acasă. Banca de investiții a cerut angajaților din SUA, inclusiv New York, să se întoarcă până la jumătatea lunii iunie, înaintea celor mai mari concurenți ai săi, dintre care unii încă nu au stabilit un termen pentru acest lucru.

COVID-19. Nivelul de anticorpi la vaccinați vs. convalescenți - STUDIU

G Ad:

Dar răspândirea variantei delta extrem de infecțioase în ultimele luni a presat Goldman Sachs să se alăture altor firme în impunerea unor măsuri de siguranță mai stricte. 

Săptămâna trecută, Morgan Stanley și-a dublat presiunile pentru vaccinări, spunându-le angajaților că vor trebui să demonstreze - mai degrabă decât să promită doar - că au fost vaccinați pentru a intra în birourile din SUA după ce inițial banca nu a impus purtarea măștii în sediul său din New York, oferind o aparență de mediu de lucru pre-pandemic.

Credit Suisse a promis să fie vigilentă în reacția la evoluțiile pandemiei și la îndrumările în materie de sănătate. Banca cu sediul la Zürich a respins recent un plan de reîntoarcere a mai multor angajați americani la birouri după ce a amânat acest lucru pentru luna octombrie. 

Ştiri Recomandate

Lovitură după lovitură. ROBOR, imposibil de stăvilit

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

ONU avertizează! Foametea lovește această țară

Mai mult de jumătate din populația Afganistanului este...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro