Uraganul Michael a făcut ravagii printre avioanele US Air Force VIDEO
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Uraganul Michael, care a lovit săptămâna trecută, statul american Florida, a fost considerat unul dintre cele mai puternice din ultimii 50 de ani. Baza aeriană militară Tyndall a fost devastată, scrie Business Insider.

Forțele aeriene ale Statelor Unite au suferit grave daune din cauza uraganului Michael, care, potrivit estimărilor, ar fi distrus 17 avioane F-22 Raptor.

”Baza a fost distrusă. Clădirile vechi trebuie înlocuite cu altele. Construcțiile mai noi care au rezistat, totuși, uraganului, necesită reparații capitale”, a declarat senatorul de Florida, Bill Nielson. Potrivit unor evaluări preliminare, aparatele afectate nu pot fi reparate.

În cazul în care cifra de 17 aparate se confirmă, înseamnă că US Air Force a pierdut 10% din numărul total de F-22 aflate în serviciul armatei. Totuși, secretarul US Air Force, Heather Wilson, a afirmat că pagubele sunt ”mai mici decât ne-am temut”. Oricum, familiile militarilor care lucrau la baza Tyndall au fost mutați într-un loc sigur. Programul de antrenamente a fost suspendat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel