Vaccin produs de China! CORONAVAC împotriva coronavirusului
Autor: Antonia Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
China poate deține remediul mult așteptat.
China poate deține remediul mult așteptat.
China poate deține remediul mult așteptat. Într-un laborator din nordul Beijingului, un bărbat în haină albă prezintă unul dintre primele vaccinuri experimentale împotriva noului coronavirus.

Sinovac Biotech, unul dintre cele patru laboratoare chineze autorizate să inițieze studii clinice, are planuri mari. Chiar dacă vaccinul său nu s-a dovedit încă, grupul privat spune că este gata să producă 100 de milioane de doze pe an pentru a lupta împotriva virusului, care a apărut în China la sfârșitul anului 2019, înainte de a se răspândi în întreaga lume, potrivit Sudinfo.be.

AstraZeneca și Universitatea Oxford au un vaccin în teste clinice

Cercetătorii de la laborator participă la marile sale instalații din Changping, o mare suburbie a capitalei, acolo monitorizează calitatea vaccinului experimental, bazat pe agenți patogeni inerți, produs deja în mii de exemplare în cutia sa albă și portocalie, are chiar un nume: „Coronavac”.

Chiar dacă tratamentul este încă departe de o aprobare, producătorul trebuie să arate că este capabil să-l producă la scară largă și să prezinte loturi în fața autorităților pentru control. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel