VACCINUL anti-covid al rușilor. Este important ce va urma
17 oct, 14:42, de  Simona Haiduc
După mai multe săptămâni de așteptare, timp în care vaccinul anti-covid înregistrat deja în mod oficial de ruși a fost întors pe toate părțile de experții occidentali, care pun oarecum la îndoială eficacitatea acestui tratament, India a acceptat efectuarea de teste clinice pentru ”Sputnik V”.
Rușii susțin că 50 de țări vor să cumpere vaccinul lor
Rușii susțin că 50 de țări vor să cumpere vaccinul lor

Într-un comunicat, Fondul pentru Investiții Directe din Rusia (RFPI), structură care a gestionat dezvoltarea vaccinului, organizarea procesului de producție și care negociază acorduri și contracte cu alte state, a anunțat că organul abilitat al Indiei, Drugs Controller General of India, a fost de acord ca RFPI și Dr. Reddy's Laboratories Ltd (Dr. Reddy's) să desfășoare în această țară fazele 2 și 3 ale testelor clinice pentru vaccinul ”Sputnik V”, dezvoltat de Centrul de cercetare N. Gamaleya. 

În India vor fi efectuate mai multe studii, inclusiv în privința siguranței tratamentului rus și a imunogenității acestuia. 

RFPI și Dr. Reddy's au ajuns la o înțelegere în luna septembrie, când au convenit inclusiv condițiile parteneriatului încheiat. Pe lângă testele clinice pentru vaccinul ”Sputnik V”, s-a decis ca, după obținerea aprobărilor necesare, RFPI să furnize Indiei 100 de milioane de doze de vaccin.

Citește și COVID-19. Bill Gates REVINE și ATENȚIONEAZĂ! Aveți MARE grijă

Potrivit presei de la Moscova, vaccinul rușilor se află în faza a treia a testelor clinice în Belarus, Emiratele Arabe Unite și Venezuela. Și, dacă este să dăm crezare autorităților, tratamentul dezvoltat de Centrul N. Gamaleya, a fost solicitat spre achiziție de mai bine de 50 de țări din Orientul Mijlociu, Asia, America Latină, Europa și din fostul spațiu sovietic, actualul CSI. 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

INHGA: Cod galben de INUNDAȚII în zona Dobrogei

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a...

MEC: Peste 3.000 de unităţi de învăţământ fac cursuri online

Un număr de 3.014 unităţi de învăţământ din ţară îşi...

Vladimir Putin le face americanilor o oferă de NEREFUZAT

Președintele Vladimir Putin face o ofertă interesantă...

Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro