Vești bune pentru plimbăreți. Vacanțe la 1 euro pe noapte
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Vacanta
Vacanta
Christian Tour organizează Târgul de vacanţe în Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Iaşi, precum şi online, în weekend, oferă reduceri de preţ cu până la 50% pentru sejururi în Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria şi România. 

"Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România, organizează un târg de vacanţe în perioada 13-14 aprilie, unde vizitatorii vor găsi oferte speciale şi reduceri de până la 50% la sejururi în Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria şi România şi la circuite în destinaţii europene. Evenimentul se desfăşoară simultan în patru oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. Ofertele sunt disponibile şi online, pe site-ul www.christiantour.ro, în perioada 12 – 15 aprilie", a transmis compania Christian Tour.

Reducerile sunt de până la 50% şi vizează toate zborurile charter către destinaţii precum Creta, Zakynthos, Corfu, Lefkada şi Rhodos. Christian Tour face reduceri la vacanţe în Grecia și în Thassos, Riviera Olimpului, Evia pentru cei ce includ transport cu autocarul.

Pe durata târgului de vacanţe, biletele de avion pentru copii către Antalya costă 1 euro, la care se adaugă taxele de aeroport”, adaugă 

Există și oferte last minute. Astfel, persoanele care sunt gata să plece în vacanţă în Tunisia pe 1 mai sau pe 8 mai, nu plătesc taxele de aeroport; cele care aleg Creta (Heraklion) în luna mai beneficiază de o reducere de 330 euro/cameră, iar turiştii care vor să meargă în vacanţă în Zakynthos cu autocarul găsesc pe durata târgului de vacanţe “Zilele Christian Tour” pachete are includ şapte nopţi de cazare la 1 euro.

Citește și:Oferte de vacanțe reduse și cu 54%, la Târgul de Turism

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Știri despre: Cheltuieli de Paști; Temerile...

Slănic, stradă surpată. Evacuare extinsă, decisă de prefect

Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, a anunţat...

Rezervele valutare ale BNR s-au redus

Banca Națională a României a prezentat ultimele cifre. 


pixel