VIDEO cu şoferul care a "reuşit" să rămână pieton 420 de zile şi să ia amenzi de 12.000 lei în şase minute
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Traficul este restricționat în mai multe zone din Bucureşti. Care este motivul
Traficul este restricționat în mai multe zone din Bucureşti. Care este motivul
Poliţia Română a publicat imagini cu şoferul care a adunat amenzi de 12.000 de lei dintr-un foc. 

Cum ajungi să ai suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru 420 de zile?

Exemplul de „AȘA NU” al unui tânăr, de 21 de ani, garantează asta! 02:34 - Colegii noștri din Târgu-Mureș au pornit în urmărirea respectivului, care a acumulat 15 contravenții, în aproximativ 6 minute de 'cursă', în miez de noapte!

Nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, neportul centurii de siguranță, neoprirea la semnalul regulamentar al polițiștiilor, circulația pe sensul opus de deplasare, nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers, nerespectarea regulilor privind mersul cu spatele sunt doar o parte dintre cele care l-au „ajutat” să nu mai urce la volan pentru o bună perioadă de timp.

Pe lângă faptul că acum este pieton pentru 420 de zile, a primit amenzi cu o valoare totală de 11.890 de lei și a fost retras certificatul de înmatriculare.Tu alegi cum să îți începi dimineața!

VIDEO: 

 

Cronologia contravențiilor, potrivit comunicatului Poliției

 

Poliţiştii au arătat că tânărul a comis mai multe abateri la regimul rutier.

"Acesta a săvârşit următoarele contravenţii după cum urmează:

ora 02,34 Piaţa Trandafirilor: nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier; nerespectarea regulilor privind mersul cu spatele; nepurtarea centurii de siguranţă; neoprirea la semnalul regulamentar al poliţiştilor. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.640 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

ora 02,34 strada Ştefan cel Mare - Bld.1 Decembrie 1918: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoare totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Ora 02,35 strada Buday Nagy Antal: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoare totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile", au arătat reprezentanţii IPJ Mureş.

De asemenea, la ora 02,35, pe Calea Sighişoarei intersecţie cu strada Pomicultorilor, tânărului i s-a imputat nerespectarea obligaţiei de oprire la apropierea şi la trecerea autospecialei cu regim prioritar care avea în funcţiune semnalele speciale luminoase şi acustice în funcţiune din care a rezultat un accident cu pagube materiale; nerespectarea obligaţiei de a transcrie transmiterea dreptului de proprietate în termen de 90 de zile de la înstrăinarea autoturismului. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de 4.060 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile, totodată şi reţinerea certificatului de înmatriculare a autoturismului.

La ora 02,36, pe Calea Sighişoarei, tânărul a fost sancţionat pentru circulaţia pe sensul opus de deplasare cu 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

"La ora 02,38, pe strada Sârguinţei: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.450 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Ora 02,40, strada Cernavodă: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, au precizat reprezentanţii IPJ Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Bugetele C.E. Oltenia, Romarm şi IOR, aprobate de Guvern

Decizii importante ale Guvernului României, în şedinţa...

Zara, sursă de inspiraţie pentru cei de la H&M

Noua conducere a H&M se inspiră din strategia...

OUG pentru scăderea prețului gazelor naturale

Guvernul României a adoptat o nouă Ordonanță de Urgență...

Ajutoare de urgenţă acordate de Guvern

Pe agenda şedinţei de Guvern de joi se află şi o...

ALROSA a vândut o parte din diamantele sale statului rus

Acțiunile ALROSA au crescut pe fondul informației că...

Rheinmetall, investiție 63 de milioane de euro în Ungaria

Kristóf Szalay-Bobrovniczky, ministrul Apărării din...

Prețul unei clasice genți Chanel a spart pragul de 10.000 €

O geantă clasică a casei de modă Chanel, un model cu...

Moderna primește 750 milioane de dolari de la Blackstone

Moderna a anunțat că divizia ”Știința vieții” de la...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel