Viorica Dăncilă: Guvernul a scos "ţara din noroaie"
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că Guvernul a scos "ţara din noroaie" prin implementarea PNDL 1 şi PNDL 2, adăugând că 70% din finanţările alocate prin cele două programe au mers către mediul rural. 

Ea a participat la cea de-a XXII-a sesiune ordinară a Asociaţiei Comunelor din România, unde a prezentat o informare cu privire la rezultatele obţinute în 2018. 

Citește și: 

PENSII. Cinci schimbări majore programate pentru acest an

"Succesul programului PNDL 1 (...) ne-a dat certitudinea că acesta trebuie continuat. Astăzi avem PNDL 2, programul de care depind şansele de dezvoltare a multor comunităţi. Cu ajutorul acestor programe am scos ţara din noroaie, ca să mă exprim mai plastic. Aşa cum ştiţi, peste 70% din finanţarea atât din PNDL 1, cât şi din PNDL 2 a fost direcţionată către comune, demonstrând astfel că modernizarea satului românesc nu mai e doar la nivel declarativ, ci avem proiecte concrete puse în practică. Astfel, din 12.681 obiective de investiţii în mediul rural sunt finanţate 10.387, în valoare de 34,25 miliarde lei", a explicat Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel