Viorica Dăncilă: Victor Ponta a promis posturi de miniștri
Autor: Matei Ion
Data actualizării:
Data publicării:
Dăncilă va conduce organizația de femei
Dăncilă va conduce organizația de femei
Viorica Dăncilă a declarat, joi, că moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului a trecut în Parlament, pentru că PSD a fost trădat de foștii colegi de coaliție, dar și de parlamentari PSD, după ce Victor Ponta le-a promis posturi de miniștri.

”PSD astăzi în Parlament nu a pierdut pentru că opoziția a fost puternică. Au fost șase formațiuni politice împotriva PSD. PSD a pierdut astăzi pentru că a fost trădat de oameni din interiorul partidului, de oameni care au făcut parte din guvernare, apoi au plecat. A fost trădat de oameni care au câștigat un mandat în Parlament sub sigla PSD, apoi au trădat.Eu nu pot să îmi vând partidul așa cum fac alții. Nu pot să girez anumite acțiuni pentru a distruge acest partid. Este clar că unii vor să distrugă PSD și acest lucru se poate observa. Eu nu pot face acest lucru.

Nu s-a vorbit niciodată de mize financiare, nu cu mine. Nu mi s-au cerut favoruri politice”, a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.

Marius Budăi despre austeritatea anunțată de PNL: Sper ca această zi să nu fie joia neagră

Liderul PSD susține că Victor Ponta le-a promis „trădătorilor” funcții în viitorul Guvern.

„Cred că au trădat pentru că li s-a promis anumite lucruri din partea altor formațiuni. Li s-a promis că o să îi ducă la guvernare și le va oferi la toți posturi de miniștri. Eu puteam să ofer posturile de miniștri pentru că eram premier, dar nu puteam să mint oamenii. Nu am oferit la nimeni post de ministru sau de secretar de stat. Domnul Ponta are această calitate de a dezinforma. Domnul Ponta le-a promis la toți că vor intra la guvernare. Probabil după această periaodă de consultări de la Cotroceni vor vedea că i-a înșelat cum a făcut de fiecare dată. Niciodată președintele Klaus Iohannis nu va nominaliza un premier dintr-o alianță PSD-Pro România-ALDE”, a adăugat Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel