Vladimir Putin a ”răsunat” din toate încheieturile
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Aflat la Singapore, gazdă a summitului Asociația națiunilor din sud-estul Asiei, ASEAN, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost rugat, la intrarea în complexul expozițional Suntec, să treacă prin detectorul de metale. Deși solicitarea a fost ceva neobișnuit pentru un șef de stat, liderul de la Kremlin nu s-a împotrivit.

”Putin a ajuns la reuniunea de la nivel înalt organizată la complexul expozițional Suntec și a vrut să treacă pe lângă detectorul de metale, care, în astfel de situații, contează pentru oricine, dar nu și pentru el”, scrie corespondentul cotidianului Kommersant, care s-a aflat în delegația de jurnaliști care l-au însoțit pe șeful statului rus în deplasarea la Singapore.

”Totuși, Vladimir Putin a fost îndemnat, politicos, să treacă prin aparat. Și a trecut”, scrie ziaristul. ”Și detectorul a început să sune”, susține semnatarul articolului intitulat ”Vladimir Putin a răsunat la Singapore”.

”Putem doar să presupunem ce ar fi putut să sune. Cu siguranță sunt oameni care, din acea secundă, numai asta fac. Iar acum se șușotește că, oricum, chiar și dacă și-ar fi scos totul de prin buzunare, detectorul tot ar fi sunat”, afirmă jurnalistul rus. Ce anume ar fi declanșat alarma? ”Telefonul mobil secret, spre exemplu, despre care se vorbește de mulți ani, dar despre care nimeni nu știe nimic”.

Totuși, președintele rus nu a fost însă controlat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel