Pachetul fiscal va fi decis miercuri. Guvernul vrea legiferarea până pe 7 iulie
Guvernul se află în criză de...
În ceea ce privește Palatul Poștelor, Horia Grigorescu a subliniat că edificiul nu a fost construit din banii Ministerului Poștelor, de la momentul respectiv. ”Este făcut din contribuțiile poștașilor”, a precizat el, exprimându-și speranța că, ”într-un anumit orizont de timp, să ne putem mândri cu un edificiu reprezentativ, care să reflecte istoria, tradiția, anvergura pe care Poșta Română și poștașii o au în această societate”.
Horia Grigorescu a menționat că, în momentul de față, Poșta Română își are sediul într-o clădire frumoasă, de pe Bulevardul Dacia, dar cu siguranță nu este acea emblemă pe care o reprezenta Palatul Poștelor pe vremuri. Îmi doresc ca această companie să înflorească așa de frumos, încât la un moment dat să aibă posibilitatea să lase în urmă pentru generațiile care vin un alt Palat al Poștelor.
Întrebat dacă vor mai exista timbre, directorul general al Poștei Române a răspuns: ”Cu siguranță. Și vor exista timbre din mai multe puncte de vedere. Dincolo de timbru ca și document prin care să se ateste valoarea trimiterii respective, vorbim inclusiv despre foarte mulți oameni din această comunitate a pasionaților de filatelie care apreciază foarte mult, inclusiv din punctul de vedere al actului artistic, acest efect poștal.
Citește și Horia Grigorescu POȘTA ROMÂNĂ: Ne-am confruntat cu multe situații neprevăzute (VIDEO)
Timbrele sunt, în momentul de față, un instrument de recunoștere internațională a transmiterii a valorilor poștale și, din acest punct de vedere, sunt păstrate pentru o lungă perioadă de timp. Este singura variantă prin care clienții noștri pot avea libertatea de a trimite plicuri fără a fi nevoit să intre în contact direct cu un oficiu poștal”, a explicat Horia Grigorescu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Guvernul se află în criză de...
RO e-Factura devine obligatorie pentru ONG-uri și...
Ministrul Finanțelor, Alexandru...
Adrian Nicușor Nica a fost desemnat pentru a prelua conducerea Agenției...
Autoritatea de Supraveghere...
Compania britanică Nothing...
RAR avertizează că peste 85.000...
Ciprian Tătăruşanu, fostul...
Curs valutar BNR, 1 iulie 2025.
Germania vrea să salveze...
Activele nete ale celor 248 de...
UE cere eliminarea imediată a...
Administrația Fondului pentru...
La 30 iunie 2025, rezervele valutare la Banca Naţională...
DGAF a identificat o fraudă...
Emmanuel Macron trage un semnal...
Renault ar urma să raporteze în...
Guvernul a adoptat, prin Ordonanță de Urgență, abrogarea...
ANAF informează că a identificat o fraudă de peste 1,3...
Grupul bancar spaniol BBVA a anunţat luni că va merge...
Guvernul României a adoptat...