Vor mai exista timbre? Ce a răspuns Horia Grigorescu VIDEO
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
În ultimă instanță, este un instrument
În ultimă instanță, este un instrument
Directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu, a vorbit, într-un interviu acordat în exclusivitate DCNews, despre dificultățile cărora a trebuit să le facă față cel mai important angajator al țării în perioada pandemiei, despre sediul instituției pe care o conduce, despre soarta timbrelor, despre noile strategicii ale companiei.

În ceea ce privește Palatul Poștelor, Horia Grigorescu a subliniat că edificiul nu a fost construit din banii Ministerului Poștelor, de la momentul respectiv. ”Este făcut din contribuțiile poștașilor”, a precizat el, exprimându-și speranța că, ”într-un anumit orizont de timp, să ne putem mândri cu un edificiu reprezentativ, care să reflecte istoria, tradiția, anvergura pe care Poșta Română și poștașii o au în această societate”.

Horia Grigorescu a menționat că, în momentul de față, Poșta Română își are sediul într-o clădire frumoasă, de pe Bulevardul Dacia, dar cu siguranță nu este acea emblemă pe care o reprezenta Palatul Poștelor pe vremuri. Îmi doresc ca această companie să înflorească așa de frumos, încât la un moment dat să aibă posibilitatea să lase în urmă pentru generațiile care vin un alt Palat al Poștelor. 

Întrebat dacă vor mai exista timbre, directorul general al Poștei Române a răspuns: ”Cu siguranță. Și vor exista timbre din mai multe puncte de vedere. Dincolo de timbru ca și document prin care să se ateste valoarea trimiterii respective, vorbim inclusiv despre foarte mulți oameni din această comunitate a pasionaților de filatelie care apreciază foarte mult, inclusiv din punctul de vedere al actului artistic, acest efect poștal. 

Citește și Horia Grigorescu POȘTA ROMÂNĂ: Ne-am confruntat cu multe situații neprevăzute (VIDEO)

Timbrele sunt, în momentul de față, un instrument de recunoștere internațională a transmiterii a valorilor poștale și, din acest punct de vedere, sunt păstrate pentru o lungă perioadă de timp. Este singura variantă prin care clienții noștri pot avea libertatea de a trimite plicuri fără a fi nevoit să intre în contact direct cu un oficiu poștal”, a explicat Horia Grigorescu.   

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...

Miliardarul care râvnește la Royal Mail, Poșta britanică

Este vorba de miliardarul ceh Daniel Kretinsky care a...


pixel