Vouchere de vacanță la alegere. Angajații pot opta între două variante
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Grecia intenţionează să ridice restricţiile COVID-19 impuse în sectorul de retail şi să deschidă şcolile înainte de sfârşitul acestei luni şi de asemenea să redeschidă sectorul turistic în luna mai
Grecia intenţionează să ridice restricţiile COVID-19 impuse în sectorul de retail şi să deschidă şcolile înainte de sfârşitul acestei luni şi de asemenea să redeschidă sectorul turistic în luna mai
O nouă inițiativă legislativă va permite angajaților să aleagă între două feluri de vouchere de vacanță.

De fapt este vorba despre înființarea a înca unui voucher pe lângă cel actual care este valabil tot anul. Ce de-al doilea voucher va putea fi folosite numai în extrasezon.

Diferența dintre cele două vouchere este că cel din extrasezon va avea o valoare mai mare.

Așadar, bugetarii vor putea alege între ticherele în valoare de 1.450 de lei, cele care sunt valabile tot timpul anului și cele din extrasezon care vor avea valoarea de 2.080 lei și care for putea fi folosite între perioadele aprilie-mai sau octombrie-noiembrie.

Vouchere de vacanță. Ministrului Turismului: Este ilegal

Proiectul de ordonanță de urgență vizează mai multe schimbări aduse regimului juridic al voucherelor de vacanță acordate salariaților bugetari.

Salariații care beneficiază de vouchere de vacanță vor trebui să își exprime opțiunile în luna noiembrie a fiecărui an pentru arnunl următor iar alegerea nu va mai putea fi schimbată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel