Vrei să lucrezi la Palatul Buckingham? Acesta este SALARIU, dar trebuie să treci TESTUL
27 ian, 12:14, de  Dana Mihai
Șeful de recrutare pentru Familia Regală a dezvăluit că există un mod foarte specific în care testează potențialii angajați atunci când vin la un interviu.
Vrei să lucrezi la Palatul Buckingham? Trebuie să treci acest TEST SECRET
Vrei să lucrezi la Palatul Buckingham? Trebuie să treci acest TEST SECRET

Nu este o surpriză faptul că regina este foarte specială atunci când vine vorba pe cine să aleagă la angajare pentru a lucra în "gospodăria" ei, dar acum s-a confirmat că potențialii candidați trebuie să treacă un test secret.

Șansa de a lucra în Palatul Buckingham ar fi un vis venit pentru unii oameni, dar ar trebui să se aplice doar pentru cei care au un ochi pentru detalii.

Harry este DISPERAT. Archie nu e bine! A angajat o armată de MEDICI

Monarhul are standarde foarte ridicate în ceea ce privește curățenia și îi place, de asemenea, personalul ei să fie discret și excelent în ceea ce fac.

Potrivit Tracey Waterman, șeful de recrutare, echipa a pus o provocare secretă tuturor intervievaților pentru a vedea cum reacționează.

Vorbind în timpul documentarului Sandringham: The Royals at Christmas de la Channel 5, ea a spus: „Diferența dintre o menajeră într-un hotel de cinci stele și într-un Palat regal ar fi atenția la detalii. Unul dintre testele pe care îmi place să le fac, pentru a vedea dacă un candidat are un ochi potențial pentru detalii, este să așez o muscă moartă, fie în șemineu, fie pe covor.

Cu toate acestea, nu este vorba doar de depistarea muștei, ci de ceea ce individul decide să facă dacă observă asta.

Tracey a adăugat: "Este un test minunat, poate din 10 persoane jumătate din candidați vor observa zburătoarea. Unul din zece se va apleca și o va ridica, iar aceasta este menajera specială".

Nu este sigur dacă Regina va angaja în 2021, deoarece a angajat ultima oară un ucenic nou în octombrie, oferind un salariu de 19.100 de lire sterline.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

LOTO. REPORT SUBSTANȚIAL pentru duminică. Care sunt sumele

Duminica, 28 februarie, vor avea loc noi trageri Loto...

COVID-19. Medicamentul care salvează vieți

Studiile recente demonstrează că un medicament care se...

Oficiali ruși au părăsit Coreea de Nord cu drezina

Coreea de Nord și-a sigilat granițele cu China și Rusia...

Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro