WhatsApp, actualizare gratuită pentru toți utilizatorii
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Utilizatorii Whatsapp au o nouă opțiune
Utilizatorii Whatsapp au o nouă opțiune
Cea mai recentă actualizare WhatsApp aduce utilizatorilor avatare personalizate.

Utilizatorii de pe dispozitivele Android și iOS vor putea să-și creeze personaje virtuale 3D și să le seteze ca imagine de profil sau să le partajeze ca unul dintre cele 36 stickere personalizate.

Chiar astăzi, WhatsApp a anunțat lansarea unei funcții de suport pentru avatarurile personalizabile Meta. Deja disponibile pe Facebook, Messenger și Instagram, personajele de tip Bitmoji reprezintă versiuni digitale 3D ale utilizatorilor "care pot fi create din miliarde de combinații de diverse stiluri de păr, trăsături faciale și ținute", scrie Meta.

De câteva luni, această funcție a fost lansată pentru utilizatorii Android și iOS pentru testare beta iar acum a fost lansată oficial. Odată lansate pentru public, utilizatorii își pot configura personajele ca 36 de stickere personalizate care prezintă diferite ipostaze și arată o serie de emoții. Aceștia pot chiar să își actualizeze poza de profil cu imaginea avatarului lor. 

Pentru cei care nu cunosc încă domeniul avatarurilor, Meta detaliază această funcție, declarând că: "Trimiterea unui avatar este o modalitate rapidă și distractivă de a împărtăși sentimente cu prietenii și familia. Poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a te reprezenta fără a folosi fotografia ta reală, astfel încât să te simți mai privat. Pentru mulți oameni, aceasta va fi prima dată când creează un avatar și vom continua să oferim îmbunătățiri de stil, inclusiv iluminare, umbrire, texturi de coafură și multe altele care vor face avatarurile și mai bune în timp'.

În general, despre avatare Meta spune că această funcție le permite oamenilor să fie autentici online și că, la rândul lor, îi poate ajuta să se conecteze mai semnificativ cu cei dragi de pe platforma WhatsApp sau cu oricine altcineva pe care îl întâlnesc pe drumul spre metavers. Echipa împărtășește chiar faptul că oamenii doresc adesea să își schimbe înfățișarea, fie în lumea reală, fie în spațiile digitale. În iunie 2022, compania chiar a lansat Meta Avatars Store pentru utilizatorii care doresc să își îmbrace avatarurile cu mărci de lux și ale marilor case de modă, precum Balenciaga, Prada și Thom Browne, pe lângă opțiunile de ținute gratuite deja existente. 

Citește și:

Modificări importante la WhatsApp. Apare o nouă funcție

WhatsApp a operat modificări importante pentru utilizatori.

Concret, apare o nouă funcție, și anume funcția multi-device la WhatsApp. În curând vor putea fi conectate până la 4 telefoane sau tablete cu același număr de telefon.

Luna trecută, după actualizarea  WhatsApp beta pentru Android, Wabetainfo anunța posibilitatea de a folosi același număr de telefon pe mai multe smartphone-uri și tablete, pentru a sincroniza conversațiile între diferitele dispozitive.

Acum, Wabetainfo a notat activarea așa-numitului "multi-device" în WhatsApp pentru Android. Versiunea de probă este disponibilă doar pentru un număr mic de utilizatori acum, însă permite conectarea mai multor dispozitive.

"După ce vă conectați contul de WhatsApp la un nou telefon mobil, istoricul de chat va fi sincronizat pe dispozitivele conectate. Întrucât este vorba de o versiune beta, este posibil ca unele caracteristici să nu fie încă disponibile, de exemplu, posibilitatea de a vizualiza locațiile partajate în timp real și listele lungi de stickere", conform Wabetainfo. Citește mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

BNR: Câţi bani au românii în depozitele bancare

Banca Naţională a României a publicat cifrele privind...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Florin Georgescu (BNR): Avem un capitalism semi-socialist

Asociaţii şi acţionarii companiilor au bani să le...

ANPC verifică magazinele online Temu și Shein

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor...

Directorul JPMorgan, vești bune despre economia americană

Anul trecut, banca pe care o conduce Jamie Damon, a...

Deturnare de ... aluminiu la Bursa Metalelor de la Londra

Nu a durat mult până când cineva a găsit o modalitate de...

Cum poate achiziționa China cipurile Nvidia interzise

Altfel spus, nimic nu este imposibil.

Curs valutar BNR. Una caldă, alta rece pentru leu

Curs valutar BNR, 23 aprilie 2023.


pixel