ANUNȚ IMPORTANT! Cine poate să primească ajutor de 500 lei
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
În jur de 4.000 de copii din București vor beneficia de un sprijin de 500 de lei pentru achiziționarea unei perechi de ochelari.
În jur de 4.000 de copii din București vor beneficia de un sprijin de 500 de lei pentru achiziționarea unei perechi de ochelari.
În jur de 4.000 de copii din București vor beneficia de un sprijin de 500 de lei pentru achiziționarea unei perechi de ochelari. Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, lansează luni, 18 mai, proiectul „CLAR - pentru COPII”.

"Este un nou proiect destinat sănătății bucureștenilor, mai ales într-o perioadă în care o parte dintre părinți pot fi afectați financiar de epidemie: 4.000 de copii vor beneficia de sprijin financiar din partea Primăriei Capitalei pentru confecționarea unei perechi de ochelari de vedere - rame și lentile. Este alocată o sumă de maxim 500 de lei pentru fiecare beneficiar în parte. Continuăm astfel de forme de spriin pentru sănătatea copiilor și a tuturor bucureștenilor, întrucât este un domeniu prioritar pentru noi.", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Cine va beneficia de prelungirea șomajului tehnic. Guvernul a decis

Înscrierile încep pe 18 mai și se desfășoară online, pe site-ul dedicat proiectului - http://clar.assmb.ro (la Secțiunea „Înscriere în proiect”). Tot pe site-ul ASSMB se află lista cu unitățile afiliate proiectului, regulamentul, documente-tip și alte detalii utile pentru înscriere.

Vor beneficia de acest proiect copiii cu vârsta de până la 17 ani cu domiciliul stabil sau viză de reședință în Municipiul București, obținută cu cel puțin 6 luni înainte de depunerea cererii de aplicare în cadrul proiectului. De asemenea, solicitanții trebuie să aibă recomandare medicală de la oftalmolog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel