Avertizare nowcasting. Cod galben de ceaţă în aceste judeţe, vineri dimineaţa
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
ANM: Cod GALBEN de CEAȚĂ în 7 judeţe
ANM: Cod GALBEN de CEAȚĂ în 7 judeţe
Meteorologii au emis, vineri dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă în mai multe localităţi din judeţul Suceava şi în zona depresionară a judeţului Harghita.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 10:00, în localităţile Vatra Dornei, Şaru Dornei, Dorna Candrenilor, Iacobeni, Panaci, Poiana Stampei şi Coşna din judeţul Suceava se va semnala ceaţă, fenomen care determină reducerea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Ceaţă, vizibilitate redusă şi brumă sunt fenomenele semnalate de meteorologi, tot până la ora 10:00, în zona depresionară a judeţului Harghita.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Citește și: Wizz Air, la un pas să devină numărul 2 pe piața low-cost. EasyJet refuză oferta ungară

În următoarea săptămână, valorile termice la nivel național vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-vestice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, dar și ușor deficitar în cele sud-vestice și sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel