CEC Bank extinde posibilitatea emiterii cardurilor virtuale pentru toate cardurile de debit, direct din aplicația de Mobile Banking

Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
CEC Bank
CEC Bank
CEC Bank a lansat o nouă funcționalitate în cadrul aplicației de Mobile Banking - CEC app – clienții pot să-și emită singuri, fără costuri și drumuri la bancă, carduri virtuale pentru toate tipurile de card de debit.  

“Continuăm procesul de modernizare a CEC Bank și extindem posibilitatea emiterii de carduri virtuale către toate produsele de card de debit existente în portofoliul băncii. Astfel, CEC Bank devine și mai prietenoasă cu mediul  după ce anul trecut am început emiterea primului card virtual pentru produsul Visa Multicurrency iar de la începutul anului banca noastră emite carduri din plastic reciclat/ cu elemente biodegradabile”, a declarat Cristian Tudorancea, Director Carduri în cadrul CEC Bank.  
   
Pentru emiterea unui card virtual, clienții nu mai trebuie să facă drumuri la bancă, procesul de obținere și activare fiind mult mai simplu. Dacă deții un card fizic principal activ, îți poți emite cardul virtual direct din Mobile Banking – CEC App și îl poți folosi imediat. Cardul virtual este activ încă de la început, nu mai trebuie să mergi la bancă sau la bancomat.  
   
Cardul virtual poate fi folosit pentru:  
- plăți la POS, după înrolarea cardului într-o aplicație de plăți (Google Wallet sau Apple Pay)  
- plăți online, folosind datele cardului disponibile în aplicație  
- retragere de numerar contactless de la ATM-urile și MFM-urile CEC Bank dar și de la echipamentele altor bănci care permit acest tip de operațiune contactless.  
   
Cardurile virtuale pot fi utilizate și pentru plăți direct de pe telefon, prin portofelele Apple sau Google (Apple Pay / Google Pay), ceasuri sau brățări smart (Fitbit Pay, Garmin Pay). Clienții trebuie doar să deschidă Magazin Play (Android), App Store (iOS) sau Huawei AppGallery, să acceseze "CEC Bank Mobile Banking" și să selecteze opțiunea "Actualizează"!  


Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru al anului 2023. 
  
CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și POS, https://cloud.cec.ro/internet-banking-persoane-fizice (CEConline), 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Fabrică de imbuteliere Pepsi

Pepsi, dată în judecată în SUA de protecția consumatorului

Comisia Federală pentru Comerț (FTC), instituția care...

ByteDance, compania mamă a TikTok
FMI
Agenție BRD
Foto: Pexels.com
foto: pexels.com
Donad Trump în timpul unei vizite la zidul de la granița cu Mexic
Bursa / sursa foto: Freepik.com
Donald Trump
foto: pexels.com
Foto: pexels.com
Foto: Pexels.com

Bani pentru fermieri. APIA, veşti bune

Peste 90% dintre fermierii eligibili, autorizați pentru...

Adrian Negrescu / Ilustrație: Oana Pavelescu
Kremlin
SUA vs China
Călin Georgescu / Foto: Inquam Photos / George Călin
Regele Philippe al Belgiei / Foto: UE
Donald Trump
Prețuri. Foto: Michael Burrows - Pexels
Robor urcă din nou

Vești proaste privind ROBOR

Evoluția ROBOR nu aduce o veste bună pentru cei care au credite la bănci.

Mihai Barbu și Marcel Ciolacu / Foto: gov.ro
Oameni traversează strada
Hobby-ul poate fi profitabil / Foto: Freepik
Defrișări
Gazprom
Bună dimineața! /FOTO: Freepik
Factură electronică / Foto: Freepik

pixel