Dezertorul chinez ARUNCĂ BOMBA! Ce s-a aflat după aproape 2 ani
Autor: Dana Mihai | 15 sep, 13:18
Dezertorul chinez ARUNCĂ BOMBA! Ce s-a aflat după aproape 2 ani
Dezertorul chinez ARUNCĂ BOMBA! Ce s-a aflat după aproape 2 ani
Dezertorul și militantul Wei Jingsheng dezvăluie că a încercat în repetate rânduri să avertizeze autoritățile americane cu privire la gravitatea epidemiei, dar a fost ignorat, deoarece oficialii nu erau "foarte îngrijorați".

Fostul membru al Partidului Comunist Chinez a făcut această dezvăluire în cadrul unui nou documentar al Sky News Australia intitulat "Ce s-a întâmplat cu adevărat la Wuhan".

Dl Jingsheng a declarat că a alertat agențiile de informații americane în noiembrie 2019, dar a spus că oficialii nu au fost "foarte îngrijorați".

El a spus: "Am simțit că nu erau la fel de preocupați ca mine, așa că am încercat să fac tot posibilul să le ofer informații mai detaliate."

El a continuat: "Nu cred că există un guvern al unei țări care ar face așa ceva (ascunderea unui virus). Așa că am continuat să mă repet în încercarea de a-i convinge".

G Ad:

Încercările sale de a avertiza lumea au venit cu mai bine de o lună înainte ca China să alerteze Organizația Mondială a Sănătății (OMS) că există un focar pe 31 decembrie 2019.

Teorie NEBUNĂ despre LUNĂ! Ce spun EXPERȚII

Dl Jingsheng a aflat despre virus de la contactele sale la nivel înalt din Beijing și a transmis informația politicienilor americani de la Casa Albă.

El nu a dezvăluit politicianul cu care a vorbit, dar a spus că au fost în măsură să vorbească cu președintele american de la acea vreme, Donald Trump.

Vorbind în documentar, dezertorul a spus: "Nu sunt sigur că acest politician vrea să vorbesc despre el aici. Dar vreau să spun că este un politician suficient de înalt, suficient de înalt pentru a putea ajunge la președintele Statelor Unite".

OMS a declarat pentru prima dată epidemia ca fiind o urgență de sănătate publică de interes internațional la 30 ianuarie în 2020.

Ştiri Recomandate

Metrorex ia MĂSURI pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Metrorex va implementa măsuri pentru prevenirea...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro