"Duel" Musk - Putin pentru tranşarea situaţiei din Ucraina. Provocarea miliardarului american
Autor: Mihai Ciobanu
Data actualizării:
Data publicării:
Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la duel.

Elon Musk i-a lansat lui Vladimir Putin o provocare pe Twitter. Omul de afaceri Elon Musk l-a provocat pe președintele Rusiei, Vladimir Putin, la duel pentru a tranșa problema Ucrainei. Provocarea a fost lansată pe Twitter. Șeful Tesla l-a provocat pe președintele rus la o luptă unu la unu scriind numele Vladimir Putin cu litere slave.

„Îl provoc pe Владимир Путин la o singură luptă”, a scris Musk pe Twitter.

Miliardarul a adăugat faptul că miza luptei este Ucraina. „Ești de acord cu această luptă?”, a fost întrebarea trimisă direct pe contul oficial al președintelui rus.

 

Citeşte şi: Oficial britanic, avertisment pentru Putin. Președintele rus va fi tras la răspundere

 

În momentul acesta este greu de spus dacă se va ajunge chiar acolo. Nu pentru că nu ar exista motive întemeiate ca Vladimir Putin să fie ajus în fața instanțelor de judecată. Problema este să-l prindă. Din afară nu se poate. Ceea ce înseamnă că doar rușii ar putea face ceva concret în acest sens. 

Până una alta însă situația din Ucraina, dar mai ales soarta președintelui Rusiei este un subiect care face vâlvă și care, de ce nu, aduce puncte politice. Vladimir Putin va fi tras la răspundere pentru crime de război, a declarat Sajid Javid, secretar de stat pentru sănătate al Marii Britanii. Potrivit spuselor sale, Londra va face tot posibilul pentru a strânge dovezile necesare. 

Vladimir Putin va fi ”tras la răspundere” pentru crimele de război săvârșite în Ucraina la Tribunalul penal internațional de la Haga, a promis Javid, în contextul în care, potrivit cotidianului The Guardian, Secretarul pentru justiție, Dominic Raab, s-a declart luni la Haga pentru a se asigura că ”în momentul începerii urmăririi penale, instanța avea la dispoziție toate materialele necesare”.

”Mă umple de furie să văd așa ceva. Acestea sunt atrocități îngrozitoare comise de ruși asupra unor civili nevinovați în Ucraina”, a continuat Javid pentru BBC, comentând informația conform căreia femeia însărcinată soasă pe targă dintr-un spital din Mariupol, ar fi murit. Oficialul britanic a menționat, totodată, că Organizația Mondială a Sănătății a documentat până acum 31 de atacuri asupra unităților de sănătate. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel