Cât costă benzina și motorina la început de săptămână
Evoluția pieței carburanților este, oarecum,...
Engie a anunțat lansarea noului său brand, Engie Vianeo, cu scopul de a dezvolta 12.000 de puncte de încărcare electrică pentru vehicule ușoare și camioane în Franța până în 2025.
Începând din această vară, Engie Vianeo își propune să răspundă nevoilor tot mai mari ale utilizatorilor de vehicule electrice pe drumurile din Franța. Engie Vianeo sprijină, de asemenea, autoritățile locale, întreprinderile, proprietarii de terenuri, companiile de logistică, administratorii de flote și transportatorii în eforturile lor de reducere a emisiilor de carbon.
Obiectivul este de a permite tuturor consumatorilor să se deplaseze fără a emite particule și de a încuraja astfel tranziția către o mobilitate cu emisii mai reduse.
Se oferă o gamă completă de soluții de mobilitate, de la instalarea de infrastructuri de reîncărcare la furnizarea de energie, inclusiv întreținerea și service-ul.
Începând cu luna iunie, proprietarii de mașini electrice vor descoperi treptat marca Engie Vianeo, care se regăsește pe cele 1.000 de puncte de încărcare, primele din acest program, deja operaționale în toată Franța.
În această vară, turiștii își vor putea reîncărca vehiculele electrice sau hibride în deplină siguranță datorită punctelor de încărcare rapidă și ultra-rapidă Engie Vianeo, care vor fi la dispoziția lor 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
Până în 2025, alte 11.000 de puncte de încărcare electrică Engie Vianeo vor fi puse la dispoziția tuturor automobiliștilor din Franța.
Citește și Engie și-a propus un viraj drastic spre surse de energie regenerabile
După operatorul rețelei de transport a energiei electrice (RTE), a venit rândul Engie să joace jocul previziunilor. Grupul de gaze și-a pus la punct propria viziunea asupra viitorului energiei la scară europeană. În timp ce guvernul pregătește noua lege de programare energetică și climatică, compania dorește să își facă auzită vocea.
Mesajul grupului poate fi rezumat în doar câteva puncte. Având în vedere că cererea de energie electrică va crește cu 80% până în 2050, va trebui să creștem de 6 ori producția de energie electrică din surse regenerabile, în special energie solară și eoliană. Pentru a ajunge la această concluzie, au fost analizate sistemele energetice din cincisprezece țări europene, printre care Franța și Germania. Sunt incluse toate tehnologiile, precum și modelele de consum specifice diferitelor țări. Citește mai departe AICI
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Evoluția pieței carburanților este, oarecum,...
Sunt date publicate de...
Chiar dacă inflația în zona...
Analistul economic Adrian...
Grupaj de știri.
Performanțele variate ale...
Într-o notă adresată recent...
Această tendință reflectă...
La capătul unor dezbateri...
Un concept surprinzător și...
Înainte de a se lansa în forță...
Președintele ales a dezvăluit într-un timp record numele...
"Make the impossible possible"...
Anunțul a fost făcut de Bernd...
Andrea Orcel, directorul general al UniCredit SpA, a...
Este o manevră care face parte din planurile de...
Amazon continuă să-și...
Suedia este pregătită să...
Bitcoin, cea mai mare...
Bentley Motors Ltd., unul dintre cei mai exclusiviști...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...