iPhone, dispozitivul emblematic al Apple, are deja 14 ani și a fost introdus pentru prima dată în 2007. În acest moment, suntem la iPhone 13 și există glume care spun că, în acest ritm, am putea ajunge la un iPhone 30 sau 45. Cu toate acestea, potrivit unuia dintre cei mai experimentați analiști ai Apple, iPhone ar putea să nu ajungă la această vârstă și altceva îl va înlocui în viitor.
Turcii NU pot cumpăra telefoane iPhone și alte electronice după prăbușirea lirei
Ming-Chi Kuo, un analist Apple care a oferit deja câteva informații și care evaluează în mod regulat dispozitivele mărcii, a subliniat că iPhone mai are încă 10 ani de trăit (deci abia dacă vom vedea un iPhone 23), deoarece după aceea va fi înlocuit de un dispozitiv de realitate augmentată. Mai mult decât atât, bărbatul a dat detalii despre cum ar putea arăta aceste noi gadgeturi.
Potrivit expertului, în următorii ani am putea asista la declinul smartphone-urilor și la moartea iPhone-ului, care va fi înlocuit de așa-numitul "metavers", o lume în care oamenii interacționează cu tehnologia atât în lumea reală, cât și în cadrul tehnologiilor. Kuo subliniază că dispozitivele de realitate augmentată nu ar trebui să fie conectate la smartphone-uri și ar trebui să fie independente pentru a permite o experiență eficientă.
Amazon și Apple, amendate cu 200 de milioane de euro. Află ce s-a întâmplat
"Dacă dispozitivele AR sunt plasate doar ca accesorii pentru Mac sau iPhone, acestea nu vor favoriza creșterea produsului. Un dispozitiv de realitate augmentată care funcționează independent înseamnă că va avea propriul ecosistem și va oferi cea mai completă și flexibilă experiență de utilizare."
Probleme pentru un miliard de utilizatori iPhone. Vinovată, cea mai recentă actualziare
Adică, nu ar putea fi vorba de gadgeturi AR precum cele pe care le-am văzut deja, cum ar fi Google Classes care necesită o conexiune la smartphone. Problema este că tehnologia actuală nu permite crearea unui dispozitiv AR ușor care să integreze tot ceea ce avem într-un smartphone și să interacționeze cu acesta. Cu toate acestea, Kuo subliniază că, până în 2022, am putea vedea diferite companii care vor începe să dezvolte aceste tehnologii, potrivit gqmagazine.fr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Începând din acest weekend, călătorii care utilizează...
Președintele ales Donald Trump...
Construit în doar 10 zile la...
Aprovizionarea cu apă în...
Persoanele afectate de...
Câştigul salarial mediu net...
Un incident bizar în Polonia a dus la demiterea unui...
Bursa de Valori Bucureşti (BVB)...
Directorul Mercedes-Benz, Ola Källenius, sugerează o...
Serviciile TikTok au fost suspendate în Statele Unite,...
Astăzi aducem în prim-plan cele mai importante subiecte...
Adrian Câciu a făcut câteva...
România face pași importanți...
Ministerul Energiei va aloca...
Ministerul Finanțelor a pus în...
Comisia Federală pentru Comerț (FTC), instituția care...
Europa își propune să-și reducă...
Agenția de Plăți și Intervenție...
Industria navală face pași importanți către un viitor...
TikTok riscă să fie suspendată...
Săptămâna viitoare angajații au...
Grupaj de ştiri. Click pe...
FMI a publicat vineri un nou...
BRD anunţă lucrări de...
Chișinăul reafirmă deschiderea...