Irinel Columbeanu, despre afacerea cu ciment: Lăcomia m-a făcut să investesc prea mult
Autor: DCBusiness Team | 05 feb 2023, 12:34
Irinel Columbeanu, despre afacerea cu ciment: Lăcomia m-a făcut să investesc prea mult/ Captura Youtube
Irinel Columbeanu, despre afacerea cu ciment: Lăcomia m-a făcut să investesc prea mult/ Captura Youtube
Zvonurile despre cum a reușit Irinel Columbeanu să piardă totul s-au tot vehiculat de-a lungul vremii, însă fostul miliardar a explicat ce s-a întâmplat mai exact.

Unul dintre zvonuri a fost că a început să aibă probleme pe partea cu afacerile din cauza faptului că se expunea foarte mult cu fosta soție Monica, și că partenerii de faceri erau deranjați de acest fapt.

"Da, este adevărat și acest fapt, însă dacă e să deschidem mai departe această tăietură în trecutul meu. Părerea mea este că până la urmă lăcomia m-a făcut să investesc prea mult într-o afacere. Pot să spun că am asemuit mental după aceea cu acest efort de a împinge singur un tren. Nu am vrut să recunosc în fața mea faptul că nu dispuneam de fondurile care ar fi fost necesare pentru a duce la bun sfârșit această ambiție de a împinge trenul de unul singur. Mă refer la afacerea cu ciment", a declarat Irinel Columbeanu în podcastul Cristinei Șișcanu.

Fostul miliardar a confirmat și zvonul cu omu de afaceri Elvețian. 

La un moment dat Irine Columbeanu a fost ofertat de un cetățean elvețian pentru cumpărarea afacerii, iar în ultima clipă fostul miliardar român a cerut mai mulți bani decât stabilise cu elvețianul și nu s-a mai concretizat nimic. Dacă vindea afacerea în acel moment, practic s-ar fi salvat de la faliment.

"Da, una era aprecierea din mintea mea, a ceea ce se poate scoate din această afacere și alta era aprecierea unui investitor. Făcând diferența, te cutremuri, dacă începi să gândești prea mult asupra unei oferte. Nu vorbim și despre faptul că timpul trece și orice ofertă are o valabilitate. Am împărtășit aceste lucruri ca cei care află să învețe ceva", a mai spus Irinel Columbeanu.

Bill Gates: Poți cumpăra vaccinuri împotriva rujeolei și poți salva vieți, așa te motivezi să nu mergi pe Marte

Miliardarul Bill Gates a spus că preferă să plătească pentru vaccinuri decât să călătorească pe Marte. Acesta a adresat și conspirațiile din pandemie, spunând că oamenii au căutat un „țap ispășitor”.

„De fapt, este destul de scump să mergi pe Marte. Poți cumpăra vaccinuri împotriva rujeolei și poți salva vieți”, a spus el pentru BBC, adăugând: ”Și așa te motivezi să nu mergi pe Marte”.

Colegul antreprenor Elon Musk a spus că vrea să colonizeze planeta Marte, în timp ce Jeff Bezos s-a alăturat, de asemenea, ”cursei spațiale”.

SpaceX, compania de rachete co-fondată de Musk în 2002, și-a făcut ca obiectiv final să trimită rachete cu echipaj pe Marte și, în cele din urmă, să colonizeze Planeta Roșie.
 
Bezos, fondatorul Amazon, conduce compania aerospațială Blue Origin și a făcut o scurtă călătorie în spațiu în 2021, în timp ce magnatul britanic Sir Richard Branson a ajuns și în spațiu cu Virgin Galactic.

Ce spune despre inteligența artificială

Gates, co-fondatorul Microsoft, crede, de asemenea, că inteligența artificială va transforma „destul de dramatic” umanitatea.

El a spus: „Ne va ajuta să analizăm întrebările medicale și științifice. Nu sunt doar roboți. Ei scriu și citesc, de asemenea.

"De fapt, s-au înregistrat mai multe progrese acolo decât pe partea robotică. Ambele ne vor oferi o productivitate mult mai mare."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Apple a lansat serviciu ”cumpără acum pătești mai târziu”

Apple a lansat marți serviciul său "cumpără acum,...

Tesla și General Motors, suspectate de muncă forțată

Senatul american face presiuni asupra producătorilor de...

Portugalia elimină TVA pentru produsele alimentare de bază

Confruntat cu creșterea prețurilor, guvernul portughez a...

Prețul carburanţilor în România - 28 martie 2023

Prețul benzinei și al motorinei în România, 28 martie...

Crossuri externe