Euro, la cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani față de dolar
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Iulius Town Timișoara este noul „oraș din oraș” și locul unde poți să îți desfășori activitatea zi de zi, începând cu mersul la birou și continuând cu socializarea cu prietenii sau plimbarea în grădină, cu mersul la sală sau la cumpărături. Este un concept pentru familie, care include o școală și o grădiniță, un serviciu adăugat de curând în mixul propus de același proiect.
Dezvoltatorii, grupul IULIUS și Atterbury Europe, au investit peste 440 de milioane de euro în acest proiect, care astăzi palpită în inima Timșoarei. La Iulius Town, lumea vine cu treabă sau să uite de griji, este un perpetuu du-te-vino care dă viață noii Timișoara, orașul care se modernizează, se transformă pentru generația viitoare.
Peste 5.000 de oameni lucrează în cele trei clădiri de birouri, United Business Center (UBC) 1, 2 și 3, care se constituie într-un pol regional de business, cu o suprafață totală de spații office clasa A de 50.000 mp, un generator de creștere pentru toată regiunea.
Întregul proiect s-a dezvoltat ca răspuns la o cerere concretă a pieței, fiind o evoluție firească dacă ne uităm la trendurile internaționale. „Nu lucrăm speculativ, de aceea, toate cele trei clădiri de birouri operaționale sunt închiriate integral. Companii din IT, automotive, financiar-bancar și consumer support, care doreau să deschidă birouri în această zonă sau să se extindă, au astăzi sediile în Iulius Town. Facilitățile sunt esențiale pentru marile companii și încep să fie dictate tot mai mult de către angajați. Așa că am gândit acest concept, care pune omul în centrul tuturor activităților, astfel încât să beneficieze de o viață simplificată”, a spus Laurențiu Manea, Office Buildings Manager Iulius Town Timișoara.
Complexul are o ancoră verde, o grădină superbă, amenajată de peisagiști italieni, cu sute de specii de arbori și arbuști, aduși din pepiniere din Peninsulă și naturalizați aici înainte de a fi plantați. Iar grădina nu este doar spațiu de relaxare sau un „birou” în natură, ci și de joacă, piesa de rezistență fiind caruselul etajat, care face furori. „Ne place să colorăm în verde proiectele noastre și investim serios în aceste grădini. Prima a fost amenajată la Palas Iași și pentru că ne-a plăcut ce a ieșit și modul în care a fost primită de public, am continuat și la Timișoara. În plus, creăm mici locuri verzi chiar în clădirile de birouri. Am început cu recepția UBC 3, unde am adus câțiva măslini și bănci, astfel încât cine vrea o pauză plăcută, trebuie doar să iasă din birou și peisajul se schimbă într-un mod fascinant”, a mai spus Laurențiu Manea.
Iulius Town continuă să se dezvolte, anul viitor urmând să fie dată în folosință clădirea United Business Center 0, care va fi cea mai înaltă din România și va adăuga pe piață 52.000 mp. Primii chiriași au fost deja anunțați, Ness Digital Engineering și Endava, care au închiriat 4.100 mp, respectiv 2.100 mp. În total, în cele patru clădiri de birouri vor lucra peste 13.000 de oameni.
Intregrarea Iulius Town în infrastructura orașului, astfel încât accesul în complex să fie cât mai rapid, a fost posibilă datorită unor investiții substanțiale: lărgirea unor benzi de circulație și un tunel rutier. De asemenea, și sumele alocate pentru spațiile de parcare au fost semnificative, în complex fiind disponibile peste 4.000 de locuri, subterane și supraetajate.
Citește și Compania Ness a închiriat peste 4.100 mp în UBC 0
Ce alte funcțiuni oferă Iulius Town? Cea mai mare suprafață de retail din afara Bucureștiului – peste 450 de magazine dispuse pe o suprafață de peste 120.000 mp - , cel mai mare centru de fitness și sănătate din România, World Class, care include o piscină semiolimpică și echipamente de ultimă generație, un hub medical și un centru de conferințe elegant și modern, potrivit atât pentru evenimente corporate, cât și pentru petreceri. În plus, vizitatorii pot să rezolve și chestiuni birocratice, cum ar fi emiterea unui pașaport sau a cărții de identitate ori înmatricularea mașinii, iar food court-ul este un spațiu generos, în care bucătării de pe tot globul se întâlnesc pentru a le oferi o experiență culinară de neuitat.
Iulius Town Timișoara este un concept de real-estate „all in one”, care oferă echilibrul perfect între viața personală și cea profesională, un respiro de la agitația urbană și economia de timp pe care o cautăm cu toții.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...
Activitatea RAR este blocată...