Locuri sinistre! Unde nu este indicat să ajungi vreodată
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Pământul este plin de locuri minunate, oricine ar trebui să le vadă, însă există şi locuri care, deşi sunt de o frumuseţe rară, sunt „marcate” de o istorie sinistră ce şi-a pus amprenta asupra zonei, dar şi a oamenilor care locuiesc acolo. Legendele care au luat naştere pe acele tărâmuri merită studiate, însă puţini sunt cei care se şi încumetă să şi viziteze obiectivele.

Legendele care au luat naştere pe acele tărâmuri merită studiate, însă puţini sunt cei care se şi încumetă să şi viziteze obiectivele.

Rachete împotriva centralelor nucleare ale Rusiei. Scenariu sinistru

Castelul Edinburgh

Considerat a fi unul dintre cele mai bântuite locuri din Scoţia, castelul Edinburgh a fost locul celei mai mari cercetări paranormale întreprinse vreodată. Timp de 10 zile, o echipa de cercetători şi 240 de voluntari au inspectat fiecare zonă a castelului folosind cea mai performantă aparatură existentă. Aproape jumătate dintre voluntari au raportat halucinaţii vizuale şi auditive, stări de anxietate, teamă inexplicabilă, scăderi bruşte în temperatură şi senzaţia că ar fi atinşi de entităţi nevăzute.

Catacombele Parisului

Catacombele din Paris pot fi vizitate doar de cei care îndrăznesc să sfideze avertismentul de la intrare: „Opreşte-te! Aici este Imperiul Morţii!”. Criptele subterane din Paris conţin osemintele a peste 6 milioane de oameni. Uriaşul labirint reprezentat de catacombele Parisului se întinde pe nu mai puţin de 200 de km. Catacombele sunt vizitate de aproximativ un milion de turişti în fiecare an, iar unii dintre aceştia vorbesc despre fantome, care fie au trecut pe lângă ei ignorându-i, fie au urmat tăcute grupurile de vizitatori prin tunele.

Hotelul Stanley, Colorado, SUA

Celebrul hotel Stanley este cel care a inspirat capodopera lui Stephen King, „Shinning”. Ideea romanului i-a venit lui King pe când era cazat în camera 217, însă se pare că cea mai importantă activitate paranormală se desfăşoară în camera 418 care se crede că ar fi vizitată de spiritul Lordului Dunraven. Oaspeţii hotelului au declarat că au auzit copii jucându-se noaptea pe holuri şi muzică de pian răsunând din sala de bal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Reguli noi pentru agenții imobiliari

Un proiect de lege recent depus la Senatul României...

Avertizare meteo. Iarna se întoarce în forță

Meteorologii au transmis o avertizare generală valabilă...

Banca Centrală a Greciei, pesimistă cu privire la anul 2024

Banca Greciei a înrăutăţit estimările privind anul în...


pixel