Noi proteste pro-Navalnîi în Rusia. Peste 500 de oameni, arestați VIDEO LIVE
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Krasnoiarsk
Krasnoiarsk
  • Krasnoiarsk
Cel puţin 519 persoane au fost reţinute duminică de poliţia rusă într-o nouă zi de manifestaţii la care se cere eliberarea opozantului Aleksei Navalnîi, a transmis ONG-ul OVD-Info, specializat în monitorizarea protestelor, relatează AFP şi Reuters.

Potrivit sursei, arestările au avut loc în cel puţin 35 de oraşe. Forţele de poliţie au blocat accesul în mai multe zone centrale pentru a-i împiedica pe protestatari să se reunească.

Autorităţile au avertizat că mitingurile nu sunt autorizate şi că poliţia va interveni împotriva lor.

La Moscova, oficialităţile au anunţat că în jur de 300 de persoane iau parte la o adunare neautorizată de susţinere a lui Aleksei Navalnîi, a relatat agenţia TASS, preluată de Reuters.

Vladimir Putin, în război deschis cu rețelele de socializare

Susţinători ai lui Aleksei Navalnîi manifestează duminică în Rusia într-o nouă zi de proteste pentru a cere eliberarea opozantului încarcerat, în pofida presiunilor în creştere din partea autorităţilor, care şi-au înmulţit avertismentele şi procedurile judiciare.

În Extremul Orient şi în Siberia, au avut loc adunări în mai multe oraşe, precum Omsk, Vladivostok, Habarosvk, Novosibirsk şi Tomsk.

Transmisie live a protestelor din Rusia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel