Raed Arafat, măsuri radicale pentru cadrele medicale. Interzis la concedii timp de 30 de zile
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Raed Arafat face anunţul: Se carantinează sau NU Capitala
Raed Arafat face anunţul: Se carantinează sau NU Capitala
Raed Arafat a impus măsuri radicale pentru personalul medical. Șeful DSU a interzis personalului din spitale să își ia concediu în următoarele 30 de zile, în urma noile măsuri de gestionare a crizei pandemice.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență semnat luni, 11 octombrie, ordine care „urmăresc de o manieră prioritară luarea unor măsuri imediate în vederea gestionării eficiente a situației pandemice dificile regăsită în acest moment, la nivel național, având în vedere evoluția situației epidemiologice cauzată de tulpina Delta”.

Iohannis: Am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe Dacian Cioloș

Astfel una dintre măsurile radicale impuse de șeful DSU este interzicerea personalului medical de a-și lua concedii în următoarele 30 de zile.

Măsura se aplică și angajaților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. De asemenea, se suspendă unele concursuri pentru medicii rezidenți și asistenți medicali, astfel încât aceștia să poată fi implicați deplin în activitatea din spitale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel