De ce mediul de afaceri din România este dominat de bătrâni
- Antreprenorii români îmbătrânesc: peste două treimi...
Oficialul norvegian afirmă că, astfel, Moscova dă de înțeles că, dacă presiunea NATO continuă, nu doar sfera militară, dar și activitatea serviciilor civile va avea de suferit.
"Rusia își intensifică operațiunile "hibride", cum ar fi atacurile cibernetice și bruierea semnalelor în Scandinavia, într-un moment de tensiune pe flancul estic al NATO”, a avertizat Jonas Gahr Store, subliniind că "vântul rece" al conflictului geopolitic suflă dinspre Ucraina spre nord, în timp ce Kremlinul își întărește forțele în regiunile baltice și arctice", potrivit The Times.
Este absolut adevărat
În acest context, expertul militar rus Iuri Knutov, colonel în rezervă, spune că sistemele rusești de război electronic Murmansk-BN ar trebui considerate arme cu drepturi depline, dar neletale.
Potrivit precizărilor sale, mijloacele de război electronic rusești sunt într-adevăr capabile să dezactiveze nu numai instalațiile norvegiene de monitorizare radio, dar și aviația norvegiană. În acest caz, este vorba atât de aeronave militare, cât și de aeronave civile. Cu toate acestea, nu există niciun motiv să credem că Rusia este cu adevărat interesată de astfel de acțiuni, a adăugat analistul militar rus.
Citește și China a pregătit o SURPRIZĂ pentru vizitatorii Jocurilor Olimpice
Nu știu de unde au informații
"Nu știu de unde își iau britanicii și norvegienii informațiile, dar pare, sincer vorbind, improbabil să se fi întâmplat deja. Dar au perfectă dreptate în privința unui lucru: suntem într-adevăr capabili să le dezactivăm aparatele electronice. Iar NATO este foarte conștientă de acest lucru. Nu cu mult timp în urmă, apropo, ei se plângeau deja de activitatea sistemului de război electronic rusesc de-a lungul graniței cu Ucraina și erau îngrijorați nu pentru echipamentul ucrainean, ci pentru al lor. La urma urmei, atacul nostru radio-electronic este capabil să neutralizeze activitatea comandamentelor și a posturilor de comandă ale armatei, precum și să intercepteze informații de la acestea. Și, bineînțeles, suntem capabili să le tăiem toată aviația", a insistat expertul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
- Antreprenorii români îmbătrânesc: peste două treimi...
România riscă să încheie anul...
Fostul mare campion de tenis...
Recolta de grâu a României ar...
Numărul beneficiarilor de pensii speciale a ajuns, în...
Capitalizarea Bursei de la...
Confederaţia patronală...
Modificările de TVA care intră...
Zeci de localități din opt...
Curtea Constituțională a...
Pentru prima dată din anii ’90,...
India trăiește o revoluție a...
Negocierile pentru un nou acord...
Șoferii care alimentează cu...
Valul de căldură lovește din plin sudul României cu...
Exploatarea gazului natural în...
Autoritatea pentru...
Cosmin Ghiţă, CEO...
Autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, cu excepţia...
Ministerul Finanțelor a emis un...
China înființează o companie...
Curtea Constituțională a...
Guvernul modifică Codul de...