Romgaz are un nou președinte al CA
Autor: Mihai Paul
Data publicării:
Coridorul sudic alimenteaza Europa cu gaz azer.
Coridorul sudic alimenteaza Europa cu gaz azer.
Consiliul de Administraţie al Romgaz a desemnat-o, în şedinţa de miercuri, în funcţia de preşedinte al CA, pe Manuela-Petronela Stan-Olteanu, potrivit unui comunicat al companiei, transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"În urma adoptării Hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor nr. 6/26.06.2019 prin care au fost aleşi membrii Consiliului de Administraţie al SNGN Romgaz SA, Consiliul de Administraţie, întrunit în şedinţa din data de 3 iulie 2019, a decis alegerea doamnei Stan - Olteanu Manuela - Petronela în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie", se spune în document.

De asemenea, în aceeaşi şedinţă, s-a stabilit componenţa comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administraţie. Astfel, din Comitetul de Audit fac parte: Jansen Petrus Antonius Maria - preşedinte, Romeo-Cristian Ciobanu, Niculae Havrileţ, Nicolae Cîmpeanu şi Tudorel Hărăbor - membri.

Comitetul de Nominalizare şi Remunerare este format din: Manuela-Petronela Stan-Olteanu - preşedinte, Tudorel Hărăbor şi Caius-Mihai Parpală - membri.

Romgaz a stabilit cât gaz la preț plafonat va livra populației

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel